HOPA! Dăncilă a predat Organizarea întreprinderii socialiste. A picat treapta I, a IIa și admiterea la facultate

HOPA! Dăncilă a predat Organizarea întreprinderii socialiste. A picat treapta I, a IIa și admiterea la facultate

Viorica Dăncilă a predat Organizarea întreprinderii socialiste și alte materii tehnice, după 1989, conform unei anchete  vice.com
La admiterea la liceu, eleva Viorica Dăncilă nu a reușit să intre la clasele de matematică fizică de la liceul Mihai Viteazul din Ploiești, ci a căzut la ultima clasă de la profilul industrial. Cum la limba română este evident că era și este slab pregătită, pentru că dacă vorbește așa, vă dați seama cum scrie, rezultă că nici la matematică nu era bună, de vreme ce pe atunci admiterea se dădea la matematică și română. Înainte de 1989 erau obligatorii zece clase așa că pentru a intra în clasa a XIa de liceu era obligatoriu să promovezi examenul de treapta a II-a. Viorica-Vasilica nu a reușit să-l promoveze și să rămână măcar la clasa cu profil industrial de la renumitul liceu ploieștean așa că a ajuns la Liceul Energetic din oraș. Treapta a II-a la Mihai Viteazul din Ploiești se dădea la matematică și la fizică la profilul industrial. După absolvire, Dăncilă și-a încercat norocul la București, la Politehnică dar a picat și acest examen, stând un an să învețe pentru admiterea la Petrol și Gaze unde se intra lejer. Citește ancheta  recorder.ro.

Estimăm că meditațiile date de Dăncilă erau cu copii de clasele I-IV dar fără a cuprinde și probleme cu metoda grafică, scrie  Curentul .

Dăncilă nu știe aria cercului. Facultatea a absolvit-o cu o medie sub 8, nota 9 pe care o flutură ea a fost doar la lucrarea de diplomă
Viorica Dăncilă a fost pusă în dificultate, marţi, în cadrul dezbaterii cu jurnaliştii organizată de PSD.
Candidata PSD la prezidenţiale a fost întrebată care este aria cercului, având în vedere că a menţionat anterior că a dat meditaţii la matematică. Răspunsul dat de Viorica Dăncilă la această întrebare a fost greşit. Fostul prim-ministru a repetat, însă, după jurnalist, răspunsul corect.
Jurnalist: Aţi menţionat că aţi dat meditaţii la matematică, aş fi vrut să vă întreb cum se calculează aria cercului dacă ne puteţi spune.
Viorica Dăncilă: Raza la pătrat.
Jurnalist: Este pi (π) înmulţit cu raza la pătrat.
Viorica Dăncilă: Pi (π) x Raza la pătrat. Am dat meditaţii la matematică şi credeţi-mă că am putea, dacă aveţi timpul, să îmi veniţi alături să vedem cine ştie matematică. Sunt inginer (n.r. corect ingineră) şi toţi inginerii din România fac până în anul trei de matematică. Eu am făcut facultatea cinci ani. Contrar celor spuse, eu am terminat facultatea cu media 9. Bine, pentru unii li se pare (n.r. corect unora li se pare) o medie mică şi dacă vreţi să vorbim de matematică vă stau la dispoziţie după acest dialog cu presa.” a spus Dăncilă.
Înainte de 1989, la lucrarea de diplomă puteai lua o notă mai mare decât media absolvire doar cu 1,5 puncte. Deci Dăncilă a absolvit facultatea cu o medie sub 8, mai scrie  Curentul .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...