HOPA! Udrea a început colaborarea cu PSD! „Audiere” suspectă la Secția Specială pentru o plângere împotriva unor procurori făcută în 2017!

HOPA! Udrea a început colaborarea cu PSD! „Audiere” suspectă la Secția Specială pentru o plângere împotriva unor procurori făcută în 2017!

HOPA! Udrea a început colaborarea cu PSD! „Audiere” suspectă la Secția Specială pentru o plângere împotriva unor procurori făcută în 2017! Elena Udrea, audiată la Secția de anchetare a magistraților după ce în 2017 a reclamat mai mulți procurori: Nu am știut unde este sediul și am venit pe jos doi kilometri.

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat, joi, la sediul Secției de anchetare a magistraților pentru a da declarații ca parte vătămată într-un dosar deschis în urma unei plângeri făcute tot de ea, în urmă cu doi ani, împotriva unor procurori. Udrea li s-a plâns jurnaliștilor că a mers pe jos doi kilometri, pentru că nu a știut unde este sediul structurii de parchet.

"Nu am știut unde este sediul (SIIJ - n.r.) și am venit pe jos doi kilometri. Am venit citată în calitate de parte vătămată, să văd despre ce este vorba. Parte vătămată în dosar referitor la o plângere pe care am depus-o la Parchetul General în 2017 împotriva domnului procuror Bulancea, doamnei Ana Dana și domnului Popovici (de la DNA, n.r.). Pe care am făcut-o eu”, a declarat Elena Udrea, înainte să intre în sediul Secției de de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, potrivit Mediafax.

Elena Udrea a mai spus că în 2017 a transmis procurorilor dovezi pentru a-și susține plângerea. „O să văd ce s-a mai întâmplat în dosar. Din câte știu, la vremea respectivă eu depusesem înregistrări telefonice și comunicarea cu un anumit personaj care rămăsese să cred, aveam fotografii, că susținea că are înregistrări cum acești procurori puneau la cale o declarație falsă într-un dosar împotriva mea, dosar care se află în instanță”, a mai susținut fostul ministru.

Udrea nu a vrut să spună cine este acel "personaj": "Însă eu cred că acest caz va fi curând probat și atunci vom vedea care sunt consecințele pentru cei care au ținut neapărat să facă o serie nesfârșite de dosare, să îmi facă mie o serie nesfârșită de dosare penale”.

Elena Udrea a revenit în România în 8 iulie, la aproape un an și jumătate de la fuga sa în Costa Rica. Ea își anunța revenirea în țară pe Facebook, spunând că a renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica, pentru că vrea să își crească fetița acasă. Avocatul acesteia, Veronel Rădulescu, spunea că Udrea nu mai are niciun dosar care i-ar putea pune în pericol libertatea. Elena Udrea se afla în Costa Rica de la începutul anului 2018. Ea a fost arestată în octombrie anul trecut (odată cu Alina Bica) în Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României. Udrea și Bica au fost eliberate în preajma Crăciunului, după decizia CCR privind completurile de 5 judecători.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?