HOPA! Uite pe unul care spune adevărul despre MIZERIA din PSD! „Candidaturi slabe, oameni care nu reprezintă nimic!”

HOPA! Uite pe unul care spune adevărul despre MIZERIA din PSD! „Candidaturi slabe, oameni care nu reprezintă nimic!”

HOPA! Uite pe unul care spune adevărul despre MIZERIA din PSD! „Candidaturi slabe, oameni care nu reprezintă nimic!” Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că cei mai mulţi dintre candidaţii de la Congresul de sâmbătă sunt slabi şi că nu reprezintă nimic pentru partid.

Oprescu, președintele CJ Olt, spune că PSD Olt încă nu a stabilit pe cine va susţine, o decizie urmând a fi luată în dimineaţa Congresului.

„Încă nu am hotărât pe cine vom susţine. În acea dimineaţă, ne vom întâlni cu toţii şi vom stabili. Majoritatea sunt candidaturi slabe, oameni care nu reprezintă nimic pentru Partidul Social Democrat şi e complicat să întrunească votul majorităţii. Vom vedea”, a declarat Marius Oprescu, conform Gazetanoua.ro.

S-au înscris în cursa pentru preşedinte PSD: Viorica Dăncilă, Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, Ecaterina Andronescu, Ilie Rotaru şi Cătălin Stochiţă, potrivit Agerpres.

Pentru funcţia de preşedinte executiv candidează Daniel Suciu, Daniel Florea, Eugen Teodorovici şi Sorin Bota.

Pentru secretar general au intrat în competiţie Mihai Fifor, Codrin Ştefănescu, Gabriel Petrea, Rodica Nassar, Marius Dunca şi Felix Stroe.

În statutul PSD există o prevedere potrivit căreia un membru poate candida la șefia partidului doar dacă are susținerea organizației din care face parte.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”