HOPA, de asta NU s-au făcut REȚINERI? „Frații Negoiță au strâns galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel și i-au adus cu autobuzele la protest... Frații Negoiță sunt membri PSD cu dosare penale”

HOPA, de asta NU s-au făcut REȚINERI? „Frații Negoiță au strâns galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel și i-au adus cu autobuzele la protest... Frații Negoiță sunt membri PSD cu dosare penale”

Participanții de la protestul de din Piața Victoriei se întreabă, indignați, pe rețelele de socializare, de ce Jandarmeria nu a făcut rețineri! Asta deși ultrașii care au provocat violențele au fost ridicați, de ochii lumii, din Piață! Ei nu au fost duși la poliție. Asta de mai jos să fie explicația?

Carmen Negoita, fosta sotie a patronului FC Dinamo Bucuresti, Ionut Negoita, a scris pe contul sau de Facebook ca "Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara, Fratii Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!"

Postarea integrala

Am stat 4 ore in piata si toata lumea era pasnica. In coltul dreapta al Guvernului era un grup de dubiosi, care pareau ca pregatesc ceva. Unul din prietenii mei chiar a zis ca astia fac parte din galerie. Ceea ce se pare ca este adevarat.

"Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara, Fratii Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!"

Intrebata de ce il ataca pe omul al carui nume il poarta, Carmen Negoita:

Carmen Negoita Am 2 amintiri frumoase cu acest om, care dorm in camera lor. Restul nu este momentul sa le dezvalui aici pe facebook. Asta nu inseamna ca o sa bag capul in nisip si sa ignor un lucru care ne afecteaza pe toti. Nu am inghetat 4 ore ca sa isi bata joc de efortul nostru niste huligani.





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...