Horodniceanu: Sistemul judiciar nu are nevoie la acest moment de niciun fel de alt scandal

Procurorul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, afirmă, în contextul discuțiilor legate de controlul pe care Inspecția Judiciară l-a făcut la DNA, că sistemul judiciar nu are nevoie, la acest moment, de niciun fel de alt scandal și nu trebuie puse "lemne pe foc".

"Nu aș vrea să mă pronunț pentru că nu am o situație certă în momentul acesta și nici nu văd că ar fi chiar așa un scandal. Că dacă putem să nu punem lemne pe foc, asta cred că ar fi extraordinar de bine pentru sistemul judiciar. La acest moment nu are nevoie de niciun fel de alt scandal", a spus Horodniceanu, la sediul CSM.

Secția pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a luat în discuție joi memoriul Laurei Codruța Kovesi, notele transmise de coordonatorul și membrii echipei care a făcut controlul la DNA, dar și punctul de vedere al conducerii Inspecției Judiciare.

Memoriul depus la CSM de procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, se referă la faptul că nu și-a putut prezenta punctul de vedere în timpul controlului efectuat de Inspecția Judiciară (IJ), au declarat marți, pentru AGERPRES, surse judiciare.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Masturbatoarea PSD cheamă bucureștenii în stradă împotriva „dictaturii sanitare”! Șeful ei, Ciolacu, fol…

2 VIDEO Priviți și citiți! Acestea sunt măștile cu șpaga de la UNIFARM! Scandalul duce sus de tot! Pitcovici i-a…

3 Băsescu și Ponta, bălăcăreală la Cocina TV! Ponta: După şase seara, culcaţi-vă / Băsescu: E tonul prostului

4 Numărul cazurilor noi de coronavirus se menține uriaș / 592 de cazuri de infectare cu Covid după 14.680 de teste…

5 Demisie de ultima oră din PSD! / Prăbușirea în sondaje se accelerează! PSD ar pierde 1,5 procente lunar!