Horoscop 2020

Horoscop 2020

Berbec

Un foarte important an este acest 2020, deoarece deschide o noua decada, o etapa cu totul si cu totul deosebita. Te vei simti mult mai inspirat si puternic, devenind un model de viata pentru toti ceilalti reprezentanti ai Zodiacului. Personalitatea ta se va remarca intr-un fel care va atrage multi admiratori, dar si multe provocari. Chiar daca retusurile necesare evolutiei tale pe toate segmentele vietii se vor face intr-un ritm lent uneori, alteori mai rapid si dureros pe alocuri, vei reusi sa depasesti cu bine orice situatie ivita. O perioada controversata se contureaza intre 29 iunie si finalul anului.

Sanatatea este vulnerabila pe tot parcursul anului, de aceea este bine sa-ti dozezi eforturile si mai ales sa te ingrijesti corespunzator.

Eclipsele din acest an vor evidentia segmentele relational, familial, domestic si cel profesional. Insa, de departe cele mai provocatoare situatii vor fi pe segmentul familial si pe cel al relatiilor cu stainatatea.

Relatiile familiale, cele cu neamurile, segmentul domestic, situatiile din locurile natale vor avea un impact deosebit asupra ta, datorita a doua eclipse care se vor produce pe Semnul Racului, una in ianuarie, o eclipsa partiala de Luna si urmatoarea in iunie, o eclipsa inelara de Soare. Deci, inceputul si mijlocul anului lamuresc chestiuni familiale, ajuta la rezolvarea unor situatii trenante, inchid si deschid etape. Foarte probabil sa fii nevoit sa iei decizii cu efecte pe termen lung, in ceea ce priveste bunurile patrimoniale si relatiile cu membri ai familiei.

In segmentul socio-profesional continua forfota si pe parcursul acestui an, insa se vor trasa tuse finale. Se vor inchide etapele unui capitol, etape incepute acum multi ani, respectiv sapte, patrusprezece, douazeci si opt-douazeci si noua de ani. Se pune punct unor situatii ambigue, situatii care au fost fundamentate prost sau care deja sunt depasite. Rasturnarile de situatie pot fi spectaculoase si dificil de inteles. Abia dupa ce va trece acest an si poate inca altii vei intelege pe deplin ceea ce s-a petrecut, de fapt si de drept, pe tot ce a tinut de pozitia ta sociala, profesionala, de imaginea ta in ochii celorlalti, de statutul tau social in general. Perioade care iti vor arata clar anumite chestiuni profesionale ce au nevoie de imbunatatiri sau renuntari sunt 17 februarie - 30 martie si 1 - 10 iulie. Mai ales in a doua perioada mentionata, se va forma o eclipsa partiala de Luna in Semnul Capricornului, eclipsa ale carei influente te vor ajuta sa finalizezi cu brio o etapa profesionala, sa-ti modifici atitudinea fata de segmentul profesional in care activezi, antrenand totodata si reformularea unor relatii socio-profesionale.

Financiar, este un an care aduce cheltuieli mari, insa primesti suficient, astfel incat sa te descurci onorabil cu toate. De asemenea, sursele de venit se pot modifica cand si cum cu gandul nu gandesti.

Relatiile cu strainatatea sunt influentate de formarea a doua eclipse pe Semnul Sagetatorului, respectiv la inceputul lunii iunie, o eclipsa partiala de Luna si la mijlocul lunii decembrie, o eclipsa totala de Soare. Un final si un inceput, relatii si situatii care se finalizeaza, altele care abia se infiripa incet, incet, dar sigur si discret. Ele vor avea legatura cu situatiile profesionale, astfel ca ceea ce se petrece in plan socio-profesional va avea repercusiuni in planul relatiiilor cu strainatatea, dar si asupra filozofiei tale de viata.

Calatoriile si studiile sunt sustinute de energia anului, insa toate vor avea un scop clar definit, personal sau profesional, cu efecte pe termen lung.

Relatiile sentimentale se vor desfasura in nota cunoscuta, insa apar influente puternice dinspre prieteni. Ceea ce se petrece in segmentul profesional si in cel al prietenilor iti bulverseaza relatiile personale, amoroase, relatiile cu copiii si ritmul vietii cotidiene.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2020: fiind inceputul unui deceniu, inceputul unei etape noi de viata este bine sa-ti folosesti exprienta personala si profesionala acumulata, sa te pregatesti pentru noi provocari, sa iti controlezi reactiile si sa fii mai intelegator cu ceilalti. Vei fi un instructor, un profesor, poate chiar un mentor pentru unii, de aceea ia acest rol in serios si depune toate eforturile pentru a deveni un adevarat far pentru cei din jur. Recompensele vor fi pe masura!

Cugetarea anului 2020 pentru Berbeci: "Nu te inchina in fata trecutului, nu te intrista in privinta viitorului, nu te lasa prada gandurilor nelinistitoare! Cand vine momentul potrivit - actioneaza!" - Sun Tzu

Taur

Odata cu acest an se deschide o decada importanta, pe parcursul careia te vei transforma foarte mult. Personalitatea ta continua sa se destructureze incet, incet, insa in paralel se recladeste pe cu totul alte baze morale, spirituale, emotionale.

Influentele astrale iti vor oferi impulsuri de a te implica in tot felul de situatii noi, pe care in trecut, nici in ruptul capului nu le-ai fi abordat. Ineditul, exoticul si surpriza sunt cuvinte-cheie pentru tine, pe tot parcursul acestui an.

A doua parte a anului vulnerabilizeaza mult sanatatea, fiind vorba despre afectiuni deja cunoscute. Vei fi nevoit sa-ti reorganizezi programul cotidian, in asa fel incat sa te odihnesti sau sa te ingrijesti corespunzator cu ajutorul unor specialisti in sanatate.

Eclipsele din acest an vor evidentia relatiile cu anturajul apropiat, studiile, calatoriile, relatiile cu strainatatea, segmentul financiar. Se inchid si se deschid etape, se lamuresc aspecte care treneaza si se finalizeaza demersuri specifice.

Relatiile cu anturajul apropiat sunt dinamice, astfel ca vei fi inconjurat de multa lume. Dialoguri importante, schimb de idei benefice, remodelarea mentalitatii si a filozofiei de viata. Pe 10 ianuarie se va forma o eclipsa partiala de Luna in Semnul Racului, moment ce va marca finalul unor relatii sau situatii comune cu altii. Un alt moment marcant pentru aceste relatii este 21 iunie, cand se va forma o eclipsa inelara de Soare tot in Semnul Racului, eclipsa ce va deschide un nou culoar de relationare cu oameni valorosi.

Relatiile familiale, cele cu neamurile, situatia din segmentul domestic continua in aceeasi nota, insa vor fi influentate de ceea ce se petrece in planul socio-profesional. Pot aparea dezechilibre in plan familial, din cauza, pe de o parte, toanelor tale, starilor tale de spirit, iar pe de alta parte, din cauza responsabilitatilor profesionale ce par fara sfarsit si din ce in ce mai complicate.

In segmentul socio-profesional este forfota, atat in ceea ce priveste activitatea profesionala cotidiana, cat si in relatiile cu sefii sau implicarea in proiecte socio-profesionale de anvergura. Foarte animate vor fi relatiile colegiale si cele cu subalternii, deoarece in surdina exista conflicte deosebite ce se vor remarca foarte zgomotos. La locul de munca este vorba despre animozitati adunate in ani de zile, care acum vor iesi la iveala. Este un an foarte provocator pe tot ce tine de relatii profesionale, activitate profesionala, pozitie socio-profesionala in cadrul unui colectiv de lucru, imagine publica, statut social.

Financiar sunt probabile cheltuieli majore, fie pentru tine, fie pentru cineva drag. Sursele tale de venit se pot schimba, apar unele amanari sau diminuari ale veniturilor, cheltuieli neasteptate, pierderi sau furturi. La inceputul lunii iunie se va forma o eclipsa partiala de Luna pe Semnul Sagetatorului, ale carei influente vor pune capat unor situatii financiare comune cu altii, cum ar fi: achitarea unor datorii, rezolvarea unor mosteniri sau partaje personale si profesionale. La finalul lunii noiembrie, prin formarea unei alte eclipse de Luna prin penumbra in Semnul Gemenilor se lamureste situatia surselor tale de venit.

Relatiile cu strainatatea sunt controversate, astfel ca rasturnarile de situatie pot aparea ca din senin. Un moment foarte important se contureaza pe 5 iulie cand se formeaza o eclipsa de Luna prin penumbra in Semnul zodiacal al Capricornului, eclipsa ale carei influente vor pune capat unor relatii si situatii ce si-au epuizat experientele pentru tine.

Calatoriile si studiile reprezinta subiecte importante pe tot parcursul anului. Este foarte benefic si sa studiezi, si sa calatoresti. Ambele te ajuta la imbogatirea bagajului educational, dar si la relaxarea mentala, de care ai mare nevoie pe tot parcursul acestui an.

Relatiile sentimentale se vor desfasura ca si pana acum, insa este bine sa fii atent la influentele prietenilor si a activitatii profesionale. Accentul anului este mai mult pe relatiile socio-profesionale si mai putin pe cele personale, amoroase.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2020: fii deschis pentru orice schimbare, chiar daca asta presupune parasirea unor zone de confort si renuntarea la conceptii mostenite de la parinti si neamuri. Este bine sa fii activ, sa muncesti cinstit, sa-i ajuti pe altii, insa este o perioada a vietii in care trebuie sa te ajuti in primul rand pe tine. Bucura-te de toate si ai incredere ca totul face parte din jocul divin ce are ca rezultat exprienta si evolutia ta la toate nivelurile fiintei tale interioare.

Cugetarea anului 2020 pentru Tauri: "Lauda e buna numai atunci cand e bun si cel care lauda." - M. De Cervantes Saavedra

Gemeni

Energia astrala a anului 2020 te impulsioneaza sa te ocupi mai mult de aspectele socio-profesionale si de cele material-financiare. Iti vei schimba foarte mult felul in care te raportezi la evenimentele vietii si felul in care relationezi cu ceilalti.

Personalitatea ta jucausa va fi remarcata prin dorinta clara de a relationa cu cat mai multa lume si de a comunica prin orice mijloace. Iti va placea jocul cuvintelor si te vei folosi de acest joc, pe de o parte pentru a te amuza, iar pe de alta parte, pentru a te implica in cat mai multe situatii profitabile.

Sanatatea este in continuare foarte vulnerabila, astfel ca vrei, nu vrei, vei fi nevoit ca, din cand in cand, sa te opresti din caruselul vietii cotidiene si sa te odihnesti sau chiar sa apelezi la sfaturile unor specialisti in sanatate.

Eclipsele din acest an te privesc in mod direct, deoarece una se formeaza pe Semnul tau zodiacal, respectiv la finalul lunii noiembrie, fiind vorba despre o eclipsa de Luna prin penumbra. Pana atunci sunt probabile tot felul de rasturnari de situatie, controverse, dar si lamuriri. Celelalte eclipse din acest an vizeaza segmentele financiar si relatiile cu ceilalti.

Relatiile familiale, cele cu neamurile, segmentul domestic in general se desfasoara in aceeasi nota, depinzand numai de tine felul in care gestionezi atat relatiile cu membrii familiei si cu neamurile, cat si treburile gospodaresti si ambientul familial.

In segmentul socio-profesional este multa forfota, sarcini de lucru urgente si proiecte profesionale noi. Mediul profesional se poate schimba, fie prin reorganizarea activitatii propriu-zise, fie prin schimbarea colectivului de lucru. Relatiile cu sefii si autoritatile sunt dinamice, fluctuante si alunecoase, metaforic vorbind. Exista conflicte mocnite la locul de munca, care pot izbucni in orice moment, cand si cum te astepti mai putin.

Din perspectiva financiara, anul te predispune la fluctuatii, in mod special la sectiunea bani, bunuri comune cu altii, mosteniri, partaje personale si/ sau profesionale. Se vor dizolva anumite variante de castig si folosinta de la si prin altii. Se pot lamuri situatiile deosebite si neplacute care treneaza de ani buni. Pe de alta parte, este posbil sa apara alte surse de venituri din colaborari, sa obtii un bun patrimonial binemeritat sau sa rezolvi datorii vechi. Pe acest segment se vor forma doua eclipse, in Semnul Racului astfel: una de Luna prin penumbra pe 10 ianuarie, anuntand un final de castig, primirea unor drepturi salariale sau cadouri deosebite, iar o alta eclipsa se va forma pe 21 iunie, fiind vorba despre o eclipsa inelara de Soare, eclipsa ale carei influente vor deschide o noua etapa materiala si financiara.

Relatiile cu ceilalti se vor evidentia prin finaluri si inceputuri, insa pe parcursul acestui an se vor lamuri in mod special relatiile parteneriale. Este vorba, atat de relatiile de cuplu, matrimoniale cat si despre cele profesionale, de tipul colaborare/ parteneriat/ asociere intr-o afacere sau intr-un proiect profesional. Se formeaza doua eclipse pe acest segment, respectiv in Semnul Sagetatorului, una la inceputul lunii iunie fiind vorba despre o eclipsa de Luna prin penumbra si o alta eclipsa se formeaza la mijlocul lunii decembrie, fiind vorba despre o eclipsa totala de Soare. Abia spre finele anului se vor stabiliza aceste relatii.

Relatiile cu prietenii sunt evidentiate in acest an de catre influxurile astrale. Sunt probabile situatii controversate, dialoguri aprinse si finalul clar al unora dintre aceste relatii. Ceva sau cineva din segmentul prietenilor poate interveni intr-un mod destul de neplacut in relatiile sentimentale si in cele cu copiii. Este un an potrivit pentru a-ti selecta tot anturajul, pornind de la cel personal, sentimental, amoros si pana la cel profesional. Suprizele se vor tine lant, asa incat vino in intampinarea acestor situatii si desprinde-te mai repede de persoanele care deja te-au necajit prea mult.

Calatoriile si studiile se pot evidentia pe tot parcursul anului, ambele fiind binevenite pentru largirea orizontului cunoasterii. Cunostintele dobandite, competentele profesionale si sociale exersate sau obtinute in urma studiului, documentarii, dialogului cu oameni eruditi sau in urma unor calatorii iti vor rafina sufletul si iti vor linisti mintea. Plus sanatatea s-ar imbunatati vizibil.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2020: focalizeaza-te pe nevoile tale reale, fie ca este vorba despre cele trupesti, sufletesti, personale, fie ca este vorba despre cele socio-profesionale. Este vremea sa-ti remodelezi filozofia de viata si sa te orientezi spre cu totul alte relatii. Invata, joaca-te, fa haz de necaz, insa in acelasi timp fii serios si indeplineste-ti sarcinile personale si profesionale la timp.

Cugetarea anului 2020 pentru Gemeni: "Satira nu indreapta pe nimeni, ci doar inraieste si mai tare pe prosti". - Voltaire

Rac

Este un an definitoriu pentru dezvoltarea ta personala si profesionala. Se deschid oportunitati deosebite de a-ti redefini personalitatea si felul in care relationezi sau te raportezi la evenimentele vietii. Mai ales influentele eclipselor de pe parcursul acestui an te vor ajuta foarte mult in sensurile amintite. Este vremea marilor schimbari pentru tine, astfel ca vrei, nu vrei, tot vei opera acele schimbari in structura fiintei tale interioare, schimbari necesare si suficiente pentru a traversa cu bine experientele urmatorului deceniu.

Prima eclipsa din acest an se formeaza pe 10 ianuarie in Semnul tau zodiacal, eclipsa ale carei influente te vor ajuta sa inchei un capitol important. In primul rand, fata de tine insuti este nevoie sa-ti reconfigurezi atitudinea si sa-ti directionezi eforturile spre ce iti este tie realmente de folos in etapa de viata in care te afli.

A doua eclipsa din acest an se formeaza pe 21 iunie, tot in Semnul tau zodiacal, zi in care are loc si Solstitiu de Vara, astfel ca acesta zi ar trebui sarbatorita cu mare fast. Este vorba despre un prag foarte important, care te ajuta sa pasesti intr-o alta etapa de viata, etapa ce se fundamenteaza in acest an pe reconfigurarea sistemului de valori morale, spirituale, emotionale.

Sanatatea este vulnerabila, insa este vorba despre afectiuni deja cunoscute. Insa, pot aparea si altele noi. Faptul ca vei fi destul de activ pe toate segmentele vietii cotidiene va face ca atat trupul, cat si sufletul tau sa aiba nevoie de odihna, detasare de cotidian, si mai ales de linistea si confortul casei plus compania celor dragi si de incredere.

Relatiile familiale, cele cu neamurile, segmentul domestic se remarca prin activitati comune, dialoguri importante si amuzante pe alocuri. Se pot pune la punct chestiuni patrimoniale, se pot lamuri animozitati vechi. Cum starile tale de spirit vor fluctua mult, prezenta membrilor familiei, vizitele in locurile natale sau a te ocupa de activitati dragi sufletului tau iti sunt de mare folos.

Relatiile sentimentale si cele cu copiii sunt provocatoare si uneori dificile. Pe de o parte, pot interveni prietenii, iar pe de alta parte, pot interveni indatoririle profesionale sau implicarea in treburi strict personale. Exista multa instabilitate atat in ceea ce priveste relatiile cu prietenii, cat si relatiile sentimentale. Provocarea majora din acest segment relational este de a gasi un echilibru just intre latura personala si cea socio-profesionala, alegand corect si oamenii, si situatiile in care este bine sa investesti eforturi, timp, iubire, resurse emotionale si materiale. Este clar, insa, ca te vei desprinde de unele relatii si vor aparea in preajma ta alte personaje, alti prieteni, care te vor impulsiona sa te implici in activitati sau proiecte de anvergura.

Relatiile parteneriale primesc tuse finale in acest an. Energiile astrale fluctueaza mult pe acest segment. Se vor rasturna unele situatii, vor fi atrasi oameni interesanti catre tine, insa altii, mai ales partenerii vechi se vor indeparta definitiv. Pe 5 iulie se va forma o eclipsa de Luna prin penumbra in Semnul Capricorului, Semn partener tie, eclipsa care va marca un final partenerial.

Si pentru segmentul socio-profesional se contureaza tuse finale si aspecte care vor lamuri si stabiliza cumva lucrurile. Se va remarca retrogradarea planetei Marte in Semnul Berbecului, deoarece iti va rascoli relatiile cu sefii si cu autoritatile, iti va pune in discutie pozitia ta in cadrul unui colectiv de lucru, dar si responsabilitatile care iti revin la locul de munca. Foarte controversat este segmentul profesional si din perspeectiva relatiilor colegiale si a activitatii profesionale cotidiene.

Din cauza contextelor astrale de pe parcursul acestui an, conflictele ascunse de la locul de munca vor fi alimentate din plin. Abia la finalul lunii noiembrie, respectiv pe 30 noiembrie, se vor lamuri lucrurile si chiar se vor dizolva definitiv conflictele vechi, deoarece se va forma o eclipsa de Luna prin penumbra tot in Gemeni. Totusi, vor mai ramane distonante pe fundal, de aceea fii prudent si vigilent in continuare.

Alte doua eclipse se formeaza in Semnul Sagetatorului, respectiv pe 05 iunie, una de Luna prin penumbra, si o alta eclipsa totala de Soare pe 14 decembrie. Prima finalizeaza o etapa profesionala, iar a doua deschide o alta.

Segmentul financiar va continua in nota cunoscuta, cu unele fluctuatii in perioada martie - iulie, in mod special la sectiunea bani, bunuri comune cu altii, mosteniri, partaje, mosteniri, datorii de orice fel.

Calatoriile si studiile sunt de luat in seama, mai ales cele profesionale. Mai putin sunt sustinute cele de tipul hobby. Foarte importante sunt activitatile culturale, vizionarea pieselor de teatru, a filmelor cu tema sau participarea la conferinte, seminarii, intruniri de specialitate.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2020: fii deschis la schimbare; renunta la atasamentele construite pana acum si ai incredere ca Universul iti va oferi ceva mult mai bun; rafineaza-ti mentalul, orientandu-te spre alte filozofii de viata si formeaza-ti un alt sistem de valori morale si spirituale; controleaza-ti emotiile si dezvolta-ti increderea in tine. Esti mult mai puternic decat crezi sau decat iti spun altii ca esti.

Cugetarea anului 2020 pentru Raci: "Eleganta e necesara nu numai in arte, ci si in toate activitatile omenesti". - Erasmus din Rotterdam

Leu

Este un an interesant, cu multe provocari, cu situatii care iti vor remodela personalitatea si felul in care te raportezi la tot ce te inconjoara. Dorinta de comunicare va fi accentuata, devenind astfel un maestru al vorbelor si gesturilor. Vei atrage admiratori, dar si personaje care te vor contesta. Multe dintre temele tale de interes din acest an se vor aranja in culise, astfel ca unele detalii din zona socio-profesionala mai ales sau din planul sanatatii le vei deslusi in anii urmatori. Se deschide un nou deceniu, de cu totul alta anvergura, bine fiind sa lasi in urma trecutul cu tot ce a fost in el. Insa, pe parcursul acestui an, vei intelege ceea ce s-a petrecut in ultimii ani si astfel vei porni pe un nou drum, bazandu-te pe alte considerente morale, emotionale, sufletesti, spirituale, materiale.

Sanatatea este vulnerabila, insa este vorba despre afectiunile deja cunoscute. Este bine sa iei in serios orice neplacere fizica. Odihna constienta, detasarea de forfota cotidiana si aboradarea unui stil de viata potrivit constitutiei tale iti sunt de mare folos.

Eclipsele ce se formeaza in acest an vor crea efecte, mai mult sau mai putin vizibile, in segmentul socio-profesional, in segmentul sanatatii, in relatiile sentimentale si in cele cu prietenii. Situatii deosebite punctate cu note stranii.

Relatiile sentimentale si cele cu copiii se evideniaza prin actiuni comune si dialoguri importante. Se construiesc doua eclipse in acest an pe acest segment, fiind vorba despre un inceput si un sfarsit. Nu neaparat ca se finalizeaza aceste relatii, dar cu siguranta isi vor modifica termenii si conditiile de desfasurare.

Pe 5 iunie se formeaza o eclipsa de Luna prin penumbra in Semnul Sagetatorului, ale carei efecte te vor impulsiona sa-ti remodelezi conceptiile privitoare la iubire si implicatiile ei. Detasarea de cei dragi, obtinuta in urma acceptarii lor asa cum sunt, iti va oferi un sentiment eliberator binevenit.

La mijlocul lunii decembrie, pe 14 se formeaza o alta eclipsa, tot in Sagetator, insa una inelara de Soare, oferindu-ti un nou drum sentimental, o alta viziune asupra acestor relatii, plus un mare chef de aventuri.

Relatiile cu prietenii sunt influentate in acest an, datorita formarii unei eclipse de Luna prin penumbra in Semnul Gemenilor pe 30 noiembrie. Si acest anturaj va trebui reconfigurat, mai ales ca alti oameni interesanti vor aparea in preajma ta, oameni ce vor merita atentia si eforturile tale.

Foarte dinamic va fi segmentul profesional. Este probabil sa te orientezi spre un nou domeniu de activitate, sa obtii functii de conducere, sa produci o adevarata revolutie la locul de munca actual sau sa implementezi idei novatoare.

Relatiile colegiale sunt de asemenea, foarte active. Unii te vor sustine, vor munci alaturi de tine, insa altii se vor stradui sa-ti puna bete in roate. Selecteaza atent anturajul profesional, evita sa povestesti despre tine si intentiile tale. Este foarte clar ca de unii colegi sau colaboratori profesionali te vei desprinde si ar fi bine sa o faci rapid, radical, fara vorbe multe.

La inceputul anului, pe 10 ianuarie, se va forma o eclipsa de Luna prin penumbra in Semnul Racului, ale carei efecte te vor bulversa mult. Pe de o parte, va fi vorba despre oboseala, detasare de tot si toate. Insa, pe de alta parte, revelatiile privitoare la ceea ce se petrece cu adevarat la locul de munca te vor impulsiona sa operezi schimbarile de care ai nevoie pentru a progresa in sensul dorit de tine.

Pe 21 iunie, o alta eclipsa se va forma tot in Semnul Racului, fiind vorba despre o eclipsa inelara de Soare. Efectele ei iti vor deschide un nou culoar profesional. Aranjamente in umbra, mai mult sau mai putin intelese.

Tot in segmentul profesional va avea loc o alta eclipsa de Luna prin penumbra in Semnul Capricornului, pe 5 iulie, ale carei efecte vor fi destul de vizibile in relatiile colegiale si in activitatea profesionala propriu-zisa. Un final de capitol, atat relational, cat si in ceea ce priveste responsabilitatile profesionale sau sarcinile de lucru.

Ceea ce se petrece in planul profesional va avea repercusiuni in segmentul familial. Relatiile cu membrii familiei, implicarea ta in treburile domestice vor cunoaste modificari care nu prea vor fi pe placul celor dragi. Reputatia ta si situatia de la locul de munca vor fi controversate si chiar vor avea de suferit intr-un anume fel.
Segmentul financiar ramane umbrit, mai ales la sectiunea venituri suplimentare din colaborari, mosteniri, bani bunuri comune cu altii. Veniturile obtinute din munca proprie raman constante, insa fereste-te de datorii.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2020: fii deschis la schimbare; implica-te in mod detasat in activitatile comune cu altii; jocul vietii si cum sa-l joci ar trebui sa-ti fie deviza acestui an; ceilalti sunt doar parteneri de joaca de-a lungul acestei vieti; ai mai multa grija de tine si de nevoile tale reale.

Cugetarea anului 2020 pentru Lei: "Capacitatile critice sunt inferioare celor de creatie... Exprimarea puterii de creatie, a energiei creatoare libere este cea mai inalta functie a omului". - M. Arnold

Fecioara

In 2020 este vorba despre un inceput important pe toate palierele vietii. Se deschide un nou deceniu, astfel ca felul in care gandesti, ceea ce iti propui pe parcusul acestui an vor avea efecte pe multi ani de acum incolo. De aceea, gandeste frumos, maret, propune-ti planuri personale si profesionale noi. Personalitatea ta se va face remarcata prin dorinta sincera de progres si de colaborare cu ceilalti.

Rafinarea mentala si sufleteasca vor fi teme importante de acum incolo, astfel ca te vor interesa mai mult calatoriile cu tema si studiile de orice fel. De bun augur iti va fi sa studiezi, sa te documentezi, sa-ti imbogatesti cumulul de cunostinte prin orice mijloace. Sunt probabile calatorii deosebite, peste mari si tari, alaturi de oameni eruditi, de la care vei avea de invatat multe si marunte.

Sanatatea va fi in centrul atentiei tale, deoarece se vor evidentia afectiuni mai vechi sau mai noi. Chiar va fi nevoie sa te ingrijesti corespunzator, sa te odihnesti constient si sa urmezi sfaturile specialistilor in sanatate.

Eclipsele din acest an iti vor oferi efecte in segmentul relatiilor: cu prietenii, cele sentimentale, cele cu copiii, familiale, profesionale. Unii se vor dovedi sinceri, loiali, gata oricand sa te sprijine, insa, altii isi vor arata adevaratele intentii, opunandu-se progresului tau.

Pe 10 ianuarie se formeaza o eclipsa de Luna prin penumbra in Semnul Racului, influentandu-ti relatiile cu prietenii. Este vorba despre un final de capitol, final care se poate face destul de zgomotos. De asemenea, se vor finaliza unele actiuni comune cu aceste persoane.

Tot in Semnul Racului se va forma o alta eclipsa, pe 21 iunie, fiind vorba despre o eclipsa inelara de Soare, care va duce un plus de energie benefica atat in relatiile cu prietenii, cat si in relatiile sentimentale. Relatii noi, abordari noi, proiecte personale si profesionale noi. Relatiile sentimentale sunt influentate de cele cu prietenii, de aceea fii prudent in ambele. Se contureaza noutati sentimentale, aparitia unui copil, hobby-uri noi. Pe 5 iulie se va forma o eclipsa de Luna prin penumbra in Semnul Capricornului, ale carei efecte vor marca reconfigurarea relatiilor personale.

Relatiile familiale sunt active prin discutii aprinse si actiuni comune cu neamurile, rezolvandu-se situatiile demarate cu ani in urma. Intra in discutie aspectele patrimoniale, mostenirile, treburile domestice, afacerile de familie. Au loc doua eclipse in acest an, pe Semnul Sagetatorului, care influenteaza segmentul domestic si segmentul familial. Una se formeaza pe 5 iunie, fiind o eclipsa de Luna prin penumbra, oferindu-ti imbolduri de a te impaca cu toti membrii familei si de a finaliza treburile gospodaresti. Pe 14 decembrie se formeaza o alta eclipsa, de aceasta data o eclipsa totala de Soare, care va marca un nou inceput. Exista si posibilitatea de a te reloca la mare distanta de locurile natale, chiar si intr-o alta tara.

Se vor modifica si relatiile parteneriale, deschizandu-se variante noi de asociere, de casatorie sau in relatiile deja existente ceva se va imbunatati vizibil. Insa, foarte probabil sa te desprinzi de parteneriatele care nu mai functioneaza conform nevoilor sau dorintelor tale actuale. Insa, pastreaza o doza de circumspectie fata de orice tip de parteneriat: matrimonial sau profesional. Nu prea este ceea ce pare.

Foarte dinamic va fi si segmentul profesional. In mod special este vorba despre situatia de la locul de munca, de activitatile profesionale de rutina si de relatiile colegiale. Finalizarea proiectelor actuale, redefinirea programului de lucru, indatoriri profesionale noi, colegi noi, schimbarea ambientului profesional. Foarte posibil sa te gandesti si la schimbarea domeniul de activitate, orientandu-te spre domenii avangardiste. Insa, incepand cu acest an, activitatea ta profesionala se va diversifica si va avea efecte pe termen lung, asupra unor grupuri mari de oameni.

Relatiile cu sefii, pozitia in cadrul unui colectiv, relatiile cu femeile de la locul de munca vor fi rascolite in perioada aprilie - august. Dialoguri aprinse, actiuni comune cu aceste persoane, actiuni care vor scoate la iveala hibe, atat in ceea ce priveste activitatea propriu-zisa comuna, cat si relatiile in sine. Redefinirea relatiilor cu femeile din segmentul socio-profesional, mai ales cu femeile care detin functii de conducere sau cu acelea care, uneva, candva, ti-au fost modele de viata si activitate.

Pe 30 noiembrie se va forma o eclipsa de Luna prin penumbra pe Semnul Gemenilor si iti va arata clar ca se finalizeaza un capitol profesional, se vor refomula sau finaliza relatii profesionale, plus unele sarcini de lucru le vei finaliza cu succes.

Pentru segmentul financiar se contureaza fluctuatii majore. Este o perioada destabilizatoare, mai ales in ceea ce priveste banii si bunurile comune cu altii, mostenirile, veniturile colaterale din colaborari, creditele, datoriile. Poti descoperi nereguli in documentele financiare, in actele personale sau in situatia unor bunuri comune si administrate cu altii.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2020: este vremea marilor schimbari socio-profesionale, de aceea fii deschis si orienteaza-te spre ce iti doresti sa lucrezi cu adevarat, indiferent de plata primita; abordeaza totul in mod echilibrat, alternand eficient munca si odihna; un stil vestimentar nou, implicarea in activitati culturale, apropierea de domeniile artei, un animal de companie sau abordarea unui hobby drag sufletului tau reprezinta remedii excelente pe tot parcursul anului.

Cugetarea anului 2020 pentru Fecioare: "Viata este atat de vasta si multilaterala incat omul va gasi in ea intotdeauna ceea ce ii cere nevoia sa cea mai puternica". - N. G. Cernisevski

Balanta

Este anul care iti deschide oportunitati deosebite de progres mai ales in ceea ce priveste relationarea cu ceilalti. Se deschide un deceniu de cu totul alta anvergura. Oamenii vin si pleaca din preajma ta, situatiile se succed cu repeziciune, fiind nevoit cumva sa decizi mai repede, sa vorbesti mai repede, sa actionezi mai repede. Starea de echilibru interior poate fi afectata de iuresul cotidian, insa depinde numai de tine cum iti gestionezi energiile vitale pentru a trece cu brio peste toate.

Personalitataea ta farmecatoare se va face simtita pe tot parcursul anului si multi vor veni spre tine, fie pentru a le oferi sfaturi, fie pentu a se bucura pur si simpul de prezenta ta. A doua parte a anului iti poate bulversa confortul personal si socio-profesional, deoarce vei fi nevoit de imprejurari sa revii asupra unor decizii si asupra unor actiuni.

Sanatatea se mentine in aceeasi nota, astfel ca afectiunile deja cunoscute vor avea nevoie de ingrijiri de specialitate. Este nevoie de atentie si de terapii specifice. Ceea ce tine de sanatatea ta de acum are si o componenta ereditara, insa depinde si de stilul tau de viata si de felul in care te ingrijesti.

Eclipsele din acest an isi vor face simtite efectele in segmentul profesional, segmentul familial, in relatiile cu anturajul apropiat si in relatiile cu strainatatea. Cu siguranta dupa evenimentele acestui an iti vei remodela sistemul valorilor morale si spirituale, construindu-ti altul mult mai bun.

Relatiile familiale si mediul domestic sunt marcate de formarea eclipselor pe axa Rac-Capricorn. Pe 10 ianuarie se formeaza o eclipsa de Luna prin penumbra in Semnul Racului, ale carei efecte anunta schimbari socio-profesionale in favoarea relatiilor cu membri familiei. Ceva din mediul profesional se va reconfigura sau schimba definitiv, aspecte care te vor apropia mai mult de locurile natale si de neamuri.

 


A doua eclipsa din Semnul Racului, de pe 21 iunie, fiind vorba despre o eclipsa inelara de Soare, va deschide culoare profesionale noi, departandu-te cumva de mediul domestic si de membrii familiei. O mare provocare in acest an va fi gasirea unui echilibru intre profesie, indatoriri socio-profesionale si relatiile cu membrii familiei, cu neamurile, cu locurile natale. Schimbari de anvergura si definitive, atat in segmentul profesional, cat si in segmentul familial si domestic.

Pe 5 iulie se va forma o eclipsa de Luna prin penumbra in Semnul Capricornului, marcandu-ti un final in plan familial. Poate fi vorba despre ameliorarea unor relatii de familie, rezolvarea unor demersuri patrimoniale sau despre finalul unor actiuni comune cu neamurile.

In domeniul profesional este forfota, astfel ca se produc schimbari, insa unele aspecte raman umbrite. Relatii foarte dinamice cu sefii si colegii, discutii aprinse si sarcini de lucru ce trebuie rezolvate urgent sau reluarea unor sarcini vechi care au nevoie de imbunatatiri. Dialoguri si demersuri secrete cu femeile, insa din partea acestora poti intampina neplaceri serioase. Activitatea profesionala cotidiana se imbunatateste vizibil incepand cu luna februarie, insa pe fundal raman nesiguranta si jocurile de culise.

Pentru segmentul financiar se contureaza situatii inedite, insa si instabilitate mai ales in ceea ce priveste banii si bunurile comune cu altii, mostenirile, veniturile obtinute din colaborari. De baza va fi salariul pe care-l obtii din munca proprie, deoarece sprijinul material, finaciar din partea celorlati va lasa de dorit. Sunt posibile rezolvari patrimoniale, recuperarea unor bunuri sau a unor bani, cheltuieli majore.

Relatiile cu anturajul apropiat se remarca prin discutii ample. De unii apropiati te vei desprinde, mai ales in preajma datei de 5 iunie, cand se formeaza o eclipsa de Luna prin penumbra in Semnul Sagetatorului. Faptul ca nu mai rezonezi cu vechii prieteni, cu vechile cunostinte sau cu unele neamuri te va ajuta sa te apropii de altii care au mentalitati apropiate de mentalitatea ta de acum. Pe 14 decembrie se va forma o eclipsa totala de Soare tot in Semnul Sagetatorului, moment ce iti va deschide alte culoare de relationare.

Calatoriile si studiile sunt reprezentative pentru acest an, astfel ca oportunitatile de a studia sau de a calatori in diverse locuri ale lumii vor fi frecvente. Da curs fiecarei propuneri in acest sens si largesti-ti orizontul cunoasterii. Sunt sanse bune de a cunoaste oameni bine instruiti in ale vietii, de la care vei avea de invatat multe lucruri utile. Insa, si tu la randul tau poti fi mentorul, instructorul sau profesorul altora.

Relatiile sentimentale sunt amestecate, dar foarte active. Actiuni comune si importante cu persoana iubita si cu copiii. Totusi, in urma celor petrecute de-a lungul acestui an pe tot ce tine de segmentul amoros iti vei redefini mentalitatea si atitudinea fata de cei dragi.

Relatiile parteneriale se vor evidentia prin reconfigurari, fie ca este vorba despre o colaborare profesionala, fie ca este vorba despre relatia de cuplu. Finaluri clare si conflicte deschise.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2020: invata din orice situatie si priveste totul ca pe un film in care joci, din cand in cand, diverse roluri; stai mai mult in natura si ingrijeste-ti sanatatea in permanenta; desprinde-te de oamenii profitori si de situatiile stagnante; rezolva orice diferend fara a te lasa coplesit de trecut sau de problemele altora.

Cugetarea anului 2020 pentru Balante: "Oamenilor le e mai usor sa minta in vorbe, insa chipul care li se stramba in timpul asta ne spune adevarul". - F. W. Nietzsche

Scorpion

Energia astrala a anului iti sustine materializarea si demararea multor planuri de viata, insa mai ales te va impulsiona sa-ti remodelezi constiinta si felul in care te raportezi la evenimentele inconjuratoare. In urma celor petrecute pe parcursul acestui an, personalitatea ta se va imbunatati. Anul 2020 marcheaza inceputul unui deceniu, in care totul va fi schimbat. Vei pasi mai departe in viata reconfigurandu-ti sistemul valorilor morale si spirituale, insa si alaturi de alti oameni.

Starile tale de spirit vor fluctua mult, astfel ca sanatatea este vulnerabila. Se pot evidentia afectiuni noi, dar mai ales cele vechi, deja cunoscute, te vor solicita foarte mult. Se inchide o etapa pe acest segment si se deschide o alta. Ingrijindu-te in mod corespunzator pe parcursul acestui an, impreuna cu specialisti in sanatate, urmatorii ani ai acestui deceniu vor fi sanatosi.

Eclipsele din acest an vor evidentia relatiile cu strainatatea, calatoriile, studiile, relatiile cu anturajul apropiat, segmentul financiar. Se contureaza schimbari definitive si benefice din toate punctele de vedere.

Calatoriile si studiile pot fi frecvente, fie in scop profesional, fie in scop personal in vizita la rude, prieteni sau excursii in locuri deosebite.

Relatiile cu anturajul apropiat se schimba, insa este vorba, de fapt, de consecintele remodelarii tale mentale. Astfel, nu vei mai putea relationa cu personajele cunoscute demult, deoarece vei avea nevoie de cu totul altele pentru progresul tau de acum. Dialoguri interesante, schimb de idei si impartasirea experientelor de viata cu oameni eruditi.

Pe 10 ianuarie se formeaza o eclipsa de Luna prin penumbra in Semnul Racului, ale carei efecte isi vor face simtite prezenta si in relatiile cu strainatatea si in cele cu persoanele apropiate, rude, prieteni, cunostinte. Un final clar in tot ce tine de strainatate. Poate fi vorba despre finalul unei etape de relationare cu cineva aflat departe de granitele tarii sau despre finalul unei colaborari cu strainatatea pe teme profesionale.

Tot in Semnul Racului, se va forma o alta eclipsa, pe 21 iunie, fiind vorba despre o eclipsa inelara de Soare. Influxurile acesteia iti vor deschide mintea si sufletul spre alte orizonturi ale vietii. Invatarea este cuvantul de ordine pe tot parcursul acestui an. De la momentul acestei eclipse se vor deschide culoare noi de relationare cu strainatatea, fie pentru a lucra, fie pentru a invata, fie pentru a calatori de agrement.

Un alt moment important pentru redefinirea mentalitatii si a relatiilor cu ceilalti este si ziua de 5 iulie, cand se va forma o eclipsa de Luna prin penumbra pe Semnul Capricornului. Deciziile luate acum si actiunile demarate vor avea efecte pe termen lung. De asemenea, relatiile evidentiate sau incepute la acest moment se vor desfasura pe termen lung.

Pentru relatiile familiale si pentru segmentul domestic se contureaza o perioada de mari schimbari. Rezolvari patrimoniale, treburi domestice de anvergura, dialoguri importante cu neamurile. Poate intra in discutie schimbarea locuintei si reevaluarea bunurilor avute si administrate cu membrii familiei. De asemenea, se vor remarca persoanele varstnice din neam. Unii vor avea nevoie de sprijinul tau moral, emotional, sufletesc, material. Cele petrecute si discutate in prima parte a anului cu membrii familiei, cu neamurile, plus ce se petrece in planul domestic vor fi un preambul la ce se va dezvolta in anii urmatori la o scara mult mai mare.

Relatiile sentimentale se evidentiaza prin controverse, dialoguri ample, actiuni comune. Misterul domneste in acest segment, astfel ca nu este ceea ce pare. Cei dragi iti pot oferi surprize de proportii, asa ca este bine sa fii pregatit pentru orice. Influenta prietenilor este importanta pentru relatiile amoroase, in sensul ca prietenii te pot ajuta sa vezi obiectiv ceea ce se petrece atat intr-o relatie sentimentala, cat si in relatiile cu copiii. Relatiile cu prietenii sunt stabile pe parcursul acestui an, insa deciziile majore pentru viata ta trebuie sa le iei singur.

In segmentul socio-profesional este forfota si din perspectiva relatiilor profesionale si din cea a relatiilor cu sefii, autoritatile, colegii. Unele relatii se pot finaliza in mod zgomotos. Este nevoie de prudenta, intelegere, toleranta, intrucat provocarile din partea acestor persoane vor fi pe masura. Depinde in exclusivitate de tine sa gestionezi corect si eficient aceste relatii. Este probabil sa revii asupra unor sarcini de lucru vechi, ce au ramas nefinalizate sau care necesita imbunatatiri.

Financiar este un an marcat de eclipsele ce se vor construi pe axa Sagetator-Gemeni, accentul fiind mai mult pe sectiunea bani, bunuri comune cu altii, mosteniri, partaje. Eclipsa de Luna prin penumbra din Semnul Sagetatorului formata pe 5 iunie va evidentia un final de etapa de castig din munca proprie. A doua eclipsa de pe Sagetator din data de 14 decembrie, o eclipsa totala de Soare, iti va deschide oportunitati de castig de la locul de munca. Insa, pe 30 noiembrie cand se va forma o eclipsa de Luna prin penumbra in Semnul Gemenilor se vor evidentia aspectele financiare si materiale comune cu altii.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2020: lasa-i pe ceilalti sa traiasca dupa bunul lor plac, iar tu iubeste-te pe tine mai mult; este bine sa te ingrijesti corespunzator, apeland la sfaturile specialistilor in sanatate; foloseste artele pentru rafinarea mentala si sufleteasca; atrage-i si pe cei dragi alaturi de tine in actiuni amuzante, relaxante, tinand cont si de propunerile sau nevoile lor.

Cugetarea anului 2020 pentru Scorpioni: "Tacerea este adanca precum Eternitatea; conversatiile sunt marunte asemenea timpului". - T. Carlyle

Sagetator

Un an foarte important, deoarece deschide o noua decada, o etapa cu totul si cu totul deosebita. Este o perioada in care mai trebuie sa lucrezi la imbunatatirea personalitatii tale, desi fundamentele s-au reformulat in anul anterior. Reactiile tale vor fi puternice, imprevizibile si destul de greu de inteles si de acceptat de catre ceilalti. Depinde numai de tine sa gestionezi fiecare segment de viata si activitate cu prudenta si discernant, alegang corect metodele, mijloacele si momente de timp in care sa decizi si sa actionezi.

Eclipsele din acest an te privesc direct, pentru ca doua se formeaza pe Semnul tau zodiacal si una pe Semnul tau partener Gemenii. Alte trei eclipse se vor forma pe axa Rac-Capricorn. Astfel, pe langa relatiile cu ceilalti se vor evidentia segmentul profesional si cel financiar.

In Semnul tau zodiacal se formeaza o eclipsa pe 5 iunie, fiind vorba despre o eclipsa de Luna prin penumbra, iar pe 14 decembrie se va forma o eclipsa totala de Soare. Sunt momente in care iti vei schimba mentalitatea si, in consecinta, felul de a fi. Este probabil sa iei decizii sau sa actionezi intr-un anume fel. Energia acestor eclipse te poate coplesi si de aici si sanatatea poate avea de suferit.

Sanatatea este foarte vulnerabila. Pentru ca in jurul tau va fi multa forfota, vor avea loc dialoguri importante cu ceilalti, plus ca vei fi nevoit de imprejurari sa iei decizii rapide sau sa actionezi in forta. Pe de alta parte, se vor evidentia afectiunile vechi, care chiar trebuie luate in serios.

Relatiile cu ceilalti, mai ales relatiile parteneriale, se vor evidentia in urma influxurilor primite de la o eclipsa de Luna prin penumbra ce se va construi pe Semnul Gemenilor in ziua de 30 noiembrie. Ceea ce se va petrece pana la momentul producerii acestei eclipse te va determina sa actionezi in consecinta, respectiv sa te desprinzi din parteneriatele care functioneaza defectuos sau de parteneriatele in care, pur si simplu, nu te mai regasesti. Intra in discutie si un posibil divort sau separare de partenrul de viata sau de un partener de afaceri. Indiferent de situatia in care te afli, toate relatiile cu ceilalti se vor reconfigura definitiv. Relatii distonante cu femeile din acest segment.

Segmentul profesional se va remarca prin activitate intensa la locul de munca. Relatiile colegiale sunt dizarmonice, astfel ca surprizele pot fi de proportii. Este probabil sa primesti sarcini noi de lucru, foarte deosebite, iar munca pe care o desfasori va avea efecte pe termen lung, poate chiar asupra multor oameni. Poate intra in discutie si lucrul comun cu parteneri straini sau in strainatate.

Una din marile provocari ale acestui an va fi echlibrarea planului profesional cu cel personal, insa mai ales cu sanatatea. Cum vei tinde sa muncesti foarte mult, atat sanatatea, cat si relatiile familiale, personale, vor intra intr-un con de umbra. Se inchid si se deschid etape profesionale de o cu totul alta anvergura.

Din perspectiva financiara, anul 2020 este un an care marcheaza etape noi de castig. Pe 10 ianuarie se formeaza o eclipsa de Luna prin penumbra in Semnul Racului, ale carei influente le vei resimti la sectiunea bani, bunuri comune cu altii, mosteniri, partaje, datorii. Se vor lamuri unele chestiuni financiare, insa vor iesi la iveala hibe ale unor intelegeri materiale si financiare vechi. Este vorba despre un binevenit final de etapa.
Pe 21 iunie, are loc a doua eclipsa in Semnul Racului, si anume o eclipsa inelara de Soare, care iti deschide posibilitati noi de castig din colaborari sau din partea unei rude. Rezolvari suprinzatoare in ceea ce priveste situatia unor bunuri patrimoniale, credite, partaje.

In Semnul Capricornului, Semn zodiacal care raspunde de veniturile tale obtinute din munca desfasurata la serviciu, pe 5 iulie se va construi o eclipsa de Luna prin penumbra, moment care va marca un final de etapa de castig. Se pot modifica sursele de venit, conditiile de munca si legislatia aferenta salarizarii domeniului in care activezi.

Relatiile familiale si segmentul domestic se evidentiaza mai ales in prima parte a anului, cu aspectele deja cunoscute. Se vor lamuri chestiuni familiale vechi. De asemenea, vei reusi sa rezolvi situatia unei case, a unui teren care necesitau fie costuri suplimentare, fie imbunatatiri specifice.

Relatiile sentimentale se vor evidentia in partea a doua a anului prin discutii aprinse si actiuni comune cu persoana iubita si cu copiii. Se vor relua unele secvente fie la nivel de discutie, fie la nivel de actiune. Va exista predispozitie la schimbari majore, poate chiar la rupturi definitive de unele persoane dragi, care te vor necaji mult. Pot interveni prietenii in aceste relatii, insa ar fi bine sa pastrezi discretia vizavi de ceea ce se petrece in planul relatiilor amoroase.

Calatoriile si studiile sunt importante, evidentiate si binevenite pe tot parcursul anului. Sunt sanse sa calatoresti atat in scop profesional, cat si pentru studii sau de agrement. Compania oamenilor mai in varsta decat tine sau mai tineri in anumite situatii iti va fi de mare folos.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2020: accepta-i pe ceilalti asa cum sunt si evita tendinta de a te implica in treburile altora pe considerentul ca stii tu mai bine ce este favorabil pentru ei; detaseaza-te de forfota profesionala si bucura-ti sufletul cu domeniile artei; plimbarile in aer liber, compania oamenilor dragi, ingrijirea unui animal de companie sau a unei gradini te ajuta foarte mult.

Cugetarea anului 2020 pentru Sagetatori: "Sa stii ca nicio prefacatorie nu rezista multa vreme". - Pitagora

Capricorn

Anul este foarte important pentru tine, deoarece contextele astrale de pe parcursul sau te ajuta sa-ti imbunatatesti personalitatea, relatiile si mediul in care traiesti. Este ultimul an provocator, cu multe urcusuri si coborasuri, cu stari de spirit fluctuante, ca si cum te-ai afla intr-un carusel greu de stapanit si de inteles. Poate ca nici nu este vremea sa intelegi pe parcursul acestui an unele evenimente sau anumite relatii in care esti implicat.

Eclipsele ce se formeaza in acest an vizeaza in primul rand personalitatea ta, deoarece una se va construi in Semnul tau zodiacal, iar alte doua in Semnul opus tie si anume Racul, evidentiind relatiile cu ceilalti, relatii care sunt de fapt oglinda ta. Alte segmente de viata si activitate marcate de influxurile eclipselor sunt sanatatea si domeniul profesional.

Pe 10 ianuarie se formeaza o eclipsa de Luna prin penumbra in Semnul Racului, ale carei influente le vei simti in relatiile parteneriale. Se inchide o etapa parteneriala, atat in planul personal, pentru o relatie de cuplu, cat si in planul colaborarilor profesionale. Predispozitie catre separare, divort, plus schimbarea felului in care se desfasoara orice tip de parteneriat.

A doua eclipsa pe Semnul Racului se va forma pe 21 iunie, fiind vorba despre o eclipsa inelara de Soare. De aceasta data va fi vorba despre inceputul unor parteneriate sau macar revigorarea celor existente si care mai au sanse sa continue. Insa, vor continua cu totul altfel.

In ziua de 5 iulie se va forma o eclipsa de Luna prin penumbra in Semnul tau zodiacal, eclipsa foarte importanta pentru tine si evolutia ta. De la acest moment, felul tau de a fi se va schimba radical. Insa, este vorba mai mult despre perceptiile ce apar la nivelul structurii tale interioare si poate mai putin va fi vorba despre evenimente propriu-zise.

Acorda atentie sanatatii, deoarece se vor face remarcate afectiunile vechi. Este rost, insa, si de noutati. Energia vitala va fluctua mult, astfel ca si organismul tau va fi ceva mai sensibil.

Trei eclipse din acest an vulnerabilizeaza sanatatea, fiind posibil chiar sa-ti iei vacante pentru odihna, tratamente sau analize medicale. Pe 5 iunie se formeaza o eclipsa de Luna prin penumbra in Semnul Sagetatorului, ale carei influente te vor obosi mult. Poate fi vorba despre o etapa de ingrijire corporala care se incheie sau apar detalii utile pentru imbunatatirea starii tale generale.

Pe 30 noiembrie se va forma o alta eclipsa de Luna prin penumbra, insa pe Semnul Gemenilor, evidentiindu-ti din nou amanunte despre sanatatea ta, amanunte care trebuie luate in serios. Este un alt moment de final sau chiar de cotitura in ceea ce priveste sanatatea ta.

Un moment favorabil pentru sanatate este mijlocul lunii decembrie, deoarece se va forma ultima eclipsa din acest an in Semnul Sagetatorului, declansand o etapa deosebita de insanatosire.

Toate eclipsele din acest an vor influenta si segmentul profesional. Cum starile tale de spirit, dar si sanatatea vor fluctua sau vor necesita chiar tratamente de specialitate, capacitatea ta de munca va avea de suferit. Exista varianta retragerii temporare dintr-o activitate profesionala, reducerea timpului de lucru si renuntarea la unele indatoriri profesionale.

Relatiile colegiale sunt dificile in prima parte a anului, mai ales cele cu femeile. Conflicte mai mult sau mai putin deschise, discutii aprinse si sarcini urgente de lucru.
Din perspectiva financiara apar fluctuatii si se vor contura discret posibilitati noi de castig din munca proprie. Se pot schimba sursele de venit, fie ca abordezi un alt loc de munca, fie ca se schimba conditiile de munca sau salarizarea actualului loc de munca. Cheltuieli majore din veniturile proprii.

Relatiile familiale si segmentul domestic sunt foarte animate in partea a doua a anului. Se contureaza discutii aprinse cu neamurile si treburi gospodaresti de anvergura. Sunt probabile conflicte, de aceea se recomanda prudenta si discernamant.

Relatiile sentimentale stau pe un bulgare de dinamita. Situatii controversate, surprize de proportii, finaluri neasteptate. Este nevoie sa-ti remodelezi mentalitatea vizavi de tot ce tine de iubire si implicatiile ei. Prietenii pot interveni in situatiile tale amoroase, echilibrand lucrurile si ajutandu-te sa privesti obiectiv la ceea ce se petrece cu adevarat, fie cu persoana iubita, fie cu copiii.

Calatoriile si studiile sunt reprezentative pentru acest an, fiind posibile cand te astepti mai putin. Schimb interesant de idei, dialoguri cu oameni eruditi, calatorii in locuri incarcate de energie benefica.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2020: priveste cu incredere spre viitor, chiar daca situatiile in care te afli sunt complicate si par fara rezolvare; canalizeaza-ti eforturile spre propria ta fiinta si ingrijeste-te constient pe termen lung; iti este de mare folos compania oamenilor care stiu sa faca haz de necaz si a celor care stiu sa se relaxeze in orice moment.

Cugetarea anului 2020 pentru Capricorni: "Pentru om, totul este important, cu exceptia vietii sale si a stiintei de a trai. El traieste aproape pentru orice, mai putin pentru sine insusi". - E. Fromm

Varsator

Anul marcheaza debutul unei etape de viata, etapa in care te vei schimba mult si bine. Deceniul anilor '20 este unul special, iar tu te vei potrivi foarte bine cu energia sa. Pentru realizarea celor propuse, atat din perspectiva personala, cat si din perspectiva profesionala, este nevoie sa-ti redefinesti personalitatea, sa-ti reevaluezi sistemul valorilor morale si spirituale, plus sa te aliezi cu alti semeni mult mai potriviti tie in etapa de viata in care te afli.

Eclipsele din acest an vor evidentia segmentele profesional, sanatate, relatii cu prietenii, relatii sentimentale.

Trei eclipse se formeaza pe axa Rac-Capricorn in acest an, eclipse care influenteaza direct segmentul sanatatii si segmentul profesional. Aceste segmente se conditioneaza unul pe celalalt, astfel ca ceea ce se petrece intr-unul are repercusiuni si in celalalt. Este bine sa gasesti un echilibru intre ele, pentru a-ti usura munca si pentru a-ti mentine sanatatea intr-o stare buna.

Pe 10 ianuarie se formeaza o eclipsa de Luna prin penumbra pe Semnul Racului, marcand un final de etapa profesionala. Sunt posibile schimbari importante in mediul de munca, insa exista detalii ascunse ce vor iesi la iveala din cand in cand.

A doua eclipsa de pe Semnul Racului se va forma pe 21 iunie, fiind vorba despre o eclipsa inelara de Soare. La acest moment se deschid culoare noi in campul muncii, fiind posibil sa abordezi alte indatoriri profesionale sau un alt loc de munca, intr-un alt domeniu de activitate.

In culisele segmentului profesional exista tot felul de jocuri, astfel ca nimic nu este ceea ce pare la prima vedere. Vei simti aceste aspecte pe data de 5 iulie, data la care se va forma o eclipsa de Luna prin penumbra pe Semnul Capricornului.

Sanatatea ramane in continuare vulnerabila, fiind vorba despre afectiunile cunoscute. Anul acesta, insa, este probabil sa apara imbunatatiri, ameliorari, sa descoperi terapii deosebite si terapeuti importanti care sa te ajute mult. Insa si tu trebuie sa te ingrijesti constient in permanenta. La momentele in care se construiesc eclipsele pe axa Rac-Capricorn, oboseala si accentuarea afectiunilor isi vor spune cuvantul.

In segmentul financiar vor fi fluctuatii si situatii incerte. Mai ales, in ceea ce priveste veniturile pe care le obtii din munca proprie sunt posibile amanari, plati partiale, reluarea unor negocieri salariale, cheltuieli majore. Este posibil sa fii sprijinit material si financiar de partenerul de viata, de neamuri sau de colaboratori, insa acestia au scopurile lor personale, diferite de ale tale.

Relatiile familiale si segmentul domestic pot oferi surprize. Achizitionarea unor bunuri patrimoniale sau vanzarea celor care iti prisosesc vor intra in discutie, mai ales in lunile martie si aprilie. Multe controverse si discutii aprinse cu neamurile. Este nevoie sa te ocupi de casa, de spatiul locativ si de reparatiile urgente.

Forfota din mediul profesional va avea efecte si in mediul de acasa, astfel ca cei dragi iti pot reprosa faptul ca esti foarte prins cu indatoririle profesionale, iar pe cele familiale si domestice le-ai lasat deoparte. Adevarul va fi pe undeva pe la mijloc.
Relatiile cu anturajul apropiat se remarca in partea a doua a anului. Multe dialoguri, intalniri si vizite la cei apropiati, actiuni comune cu persoanele din acest anturaj. De unele persoane te poti desprinde, in urma unor discutii sau in urma unor evenimente neplacute. Conflictele se pot accentua de la banalitati, dar si de la vorbe sau gesturi vechi, spuse, facute undeva, candva.

Relatiile sentimentale sunt mai evidente in prima parte a anului, oferindu-ti momente placute, amuzante, amintiri de tot felul. Vor exista si rascoliri sufletesti, deoarece vor reveni din trecut relatii importante. Putin probabil sa te stabilizezi intr-o relatie sentimentala pe parcursul acestui an, deoarece, in segmentul prietenilor este mai mult antren si voie buna. Urcusuri si coborasuri, lumini si umbre, atat in ceea ce priveste planul sentimental, cat si cel a prietenilor.

Pe 5 iunie se formeaza o eclipsa de Luna prin penumbra pe Semnul Sagetatorului, ale carei influente le vei simti clar in relatiile de prietenie, dar si in cele socio-profesionale. Ceva se finalizeaza, poate nu neaparat la nivel concret intr-o relatie, cat mai ales in filozofia ta de viata.

Pe 30 noiembrie se va forma o eclipsa de Luna prin penumbra pe Semnul Gemenilor, influentand direct relatiile sentimentale. Cineva din anturajul prietenilor te va ajuta sa observi obiectiv ceea ce se petrece in plan sentimental, insa asculta-ti si vocea interioara.

O alta eclipsa se va construi tot in Semnul Sagetatorului pe 14 decembrie, fiind vorba despre o eclipsa totala de Soare. Este un moment ce impulsioneaza atat relatiile cu prietenii, cat si relatiile sentimentale, oferindu-le un inceput.

De bun augur iti sunt calatoriile si studiile, deoarece iti remodeleaza filozofia de viata, iti aduc cunostinte noi si iti rafineaza sufletul. Ti se vor deschide oportunitati si pentru a studia, si pentru a calatori mai ales in a doua parte a anului.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2020: pregateste-te de schimbari majore; ele se vor produce vrei, nu vrei, insa cu cat vii tu mai repede si deschis catre ele, cu atat vei progresa mai mult si bine pe toate palierele vietii; toti oamenii sunt importanti pentru tine, insa de aceasta data vei fi nevoit sa-i mai pastrezi alaturi doar pe aceia care chiar te respecta, te sustin sincer, te iubesc neconditionat si te apreciaza la adevarata ta valoare.

Cugetarea anului 2020 pentru Varsatori: "Crede ca sa poti intelege". - Fericitul Augustin

Pesti

Anul 2020 este un an care iti aduce beneficii personale si noi orizonturi. Te vei simti mult mai bine, pentru ca energia ta vitala se va imbunatati vizibil. Iti vei schimba unele opinii, unele decizii si unele directii de viata. Personalitatea ta se va face remarcata prin farmec si echilibru, atribute dobandite in urma experientelor de viata din anii anteriori. Pofta de viata va fi accentuata, astfel ca te vei implica in actiuni de avergura, fie ca iti sunt tie utile, fie ca sunt utile altora.

Eclipsele din acest an vor evidentia segmentele relatiilor sentimentale, relatiilor cu prietenii, segmentul familial si domestic, segmentul profesional.

Prima eclipsa din acest an va avea loc pe Semnul Racului in ziua de 10 ianuarie, cand se formeaza o eclipsa de Luna prin penumbra, oferindu-ti efecte in relatiile amoroase si in cele cu copiii. Este vorba despre finalul unei etape amoroase, iar posibilitatile de materializare a acestui final depind de situatiile in care te afli.

Tot pe Semnul Racului se va forma o eclipsa inelara de Soare pe 21 iunie, declansand un inceput sentimental. Este posibil sa se revigoreze o relatie veche, sa te implici intr-o noua relatie, sa intre in scena un copil sau preocupari legate de copii.

Aceste eclipse isi vor intinde efectele si in relatiile cu prietenii, cumva lamurindu-se lucrurile in ambele tipuri de relatii. Pe 5 iulie se va forma o eclipsa de Luna prin penumbra pe Semnul Capricornului, moment ce va evidentia implicarea prietenilor in planurile tale personale si profesionale. Se vor finaliza unele relatii si actiuni comune cu aceste persoane. Motivele pot fi diverse, insa este vremea sa mergi mai departe in viata alaturi de alti oameni.

Sanatatea este vulnerabila, astfel ca vei fi nevoit sa te ingrijesti corespunzator, sa urmezi sfaturile unor specialisti si chiar sa-ti iei vacante regulate.

Relatiile familiale si segmentul domestic sunt active prin discutii importante referitoare la bunurile patrimoniale sau la situatia unor rude ce au nevoie de ajutor. Mai ales femeile din neamul tau pot avea probleme, insa la randul lor pot crea neplaceri, declansand conflicte, uneori in mod gratuit.

Pe 30 noiembrie se va forma o eclipsa de Luna prin penumbra pe Semnul Gemenilor, ale carei efecte se vor simti in relatiile familiale. Se finalizeaza o etapa domestica si se redefinesc relatiile intre neamuri. Se pot aplana unele conflicte vechi.

Relatiile cu anturajul apropiat sunt surprinzatoare, astfel ca pot veni in preajma ta oameni deosebiti, progresisti, care te vor ajuta sa-ti redefinesti filozofia de viata. De asemenea, este posibil sa calatoresti in locuri deosebite, sa studiezi, chiar sa te implici in forme de scolarizare ce te vor ajuta sa progresezi, fie in plan personal, fie in plan profesional.

In segmentul socio-profesional se contureaza schimbari fiind vorba despre tuse finale. Doua eclipse, formate pe Semnul Sagetatorului vor ajuta situatia din acest segment. Una se va forma pe 5 iunie, fiind vorba despre o eclipsa de Luna prin penumbra, moment ce marcheaza un final. Se vor schimba relatiile cu sefii, iar unele etape de lucru se vor termina. Este forfota accentuata la locul de munca. Colegii si sefii se schimba, conditiile de munca si salarizarea aferenta isi modifica termenii, iar statutul tau socio-profesional poate avea de suferit.

A doua eclipsa pe Semnul Sagetatorului se va forma in ziua de 14 decembrie, deschizandu-ti oportunitati de dezvoltare profesionala si de progres financiar. Totusi, in culisele profesionale sunt tot felul de jocuri, pe care le simti, insa nu le poti descifra in totalitate.

Din perspectiva financiara este un an cu fluctuatii majore. Veniturile salariale se pot diminua si de aici starile tale de spirit si temerile referitoare la traiul cotidian vor fi frecvente. Este bine sa eviti datoriile, creditele, cheltuielile majore pe bunuri patrimoniale. Pe de alta parte, sunt posibile pierderi, furturi sau descoperirea unor nereguli in documentele personale si profesionale. Insa, totul se poate remedia, cu putin efort si bunavointa. La nevoie apeleaza la sfaturile unor specialisti in legislatie financiara. Cheltuieli majore si forfota financiara se contureaza in partea a doua a anului.

Instructiuni de folosire armonioasa si echilibrata a contextului astral din 2020: detaseaza-te de trecut si priveste cu incredere in viitor; ocupa-te mai mult de tine si lasa-i pe ceilalti sa-si rezolve singuri problemele; artele iti sunt aliati de nadejde, bine fiind sa le folosesti din plin; ai nevoie de detasare de cotidian, insa alege-ti corect variantele de relaxare, de odihna sau de desprindere de tumultul inconjurator.

Cugetarea anului 2020 pentru Pesti: "Marile dureri sunt tacute: ele nu se exprima prin lacrimi". - T. Tasso

Citeste pe Astrocafe.ro:  Atmosfera astrala IANUARIE 2020: Surprize, surprize!


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...