Horoscop rune 10-16 aprilie. Mihai Voropchievici spune cine va câștiga o avere, peste cine dă norocul

Horoscop rune 10-16 aprilie. Mihai Voropchievici spune cine va câștiga o avere, peste cine dă norocul

Horoscop rune 10-16 aprilie. Unul dintre cei mai mari numerologi din România anunță schimbări pentru toate zodiile din horoscop, însă doar una este preferată: este posibil să câștige o adevărată avere.

Numerologul Mihai Voropchievici FOTO Adevărul

Mihai Voropchievici este numerolog și invitat permanent în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, împreună cu Lidia Fecioru. Voropchievici este, de departe, cel mai important și cel mai cunoscut numerolog din România. Este specialist numerolog cu studii în arte divinatorii - astrologie, numerologie, chiromantie și cartomantie.

Berbec

Nativii din zodia Berbecului sunt sfătuiți să aibă răbdare, conform predicțiilor lui Mihai Voropchievici oferite pentru fanatik.ro. Berbecii nu trebuie să își forțeze norocul, pentru că doar cei răbdători vor fi răsplătiți.

Taur

În principiu, se anunță o perioadă bună pentru Tauri. Aceștia pot primi o veste bună la care nu se așteptau, dar și cadouri surpriză. Nu este exclus ca aceste vești să vină alături de o sumă de bani, pentru că runele sunt favorabile nativilor din Taur, relatează click.ro

Gemeni

Pentru Gemeni, un sfat este cel mai bun: să încerce să abordeze o problemă din alt unghi. Lucrurile pot merge spre bine pentru nativii din această zodie, doar dacă nu le va mai fi frică de schimbare.

Rac

Pentru raci este o perioadă bună pentru schimbare, fie ea în ceea ce privește locul de muncă, sau locuința. Pentru nativii care vor fi atenți la alegerile lor, urmează o săptămână extraordinar de benefică, dacă au oportunitatea unei schimbări.

Leu

Leii sunt printre cei mai norocoși în această perioadă, având șansa ca viața acestora să se schimbe radical. Indiferent de ce probleme au, fie ele de sănătate, cu locuința, sau financiare, în zilele următoare pot veni vești foarte bune pentru nativii din Leu!

Fecioară

Pentru Fecioară, se prefigurează schimbări semnificative, în toate sectoarele vieții lor. Este vorba despre schimbări majore, în bine, care vor reflecta rodul muncii nativilor din această zodie.

Citește articolul complet pe click.ro

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...