Hugh Grant spune că primeşte roluri ''interesante'' fiind ''prea bătrân şi urât'' pentru comedii romantice

Actorul britanic Hugh Grant a afirmat că a început să primească roluri interesante după ce a ''fost prea bătrân şi prea urât pentru comedii romantice'', potrivit Press Association.

Vedeta britanică, în vârstă de 59 de ani, nu a mai jucat într-o comedie romantică de la pelicula ''The Rewrite'' (2014).

"Imediat ce am devenit, după cum am mai spus, prea bătrân şi prea urât pentru comedii romantice, am primit roluri destul de interesante", a spus actorul, invitat în emisiunea radiofonică Breakfast Show, de pe Virgin Radio, găzduită de prezentatorul britanic Chris Evans.

"Ei bine, rolul din 'Florence Foster Jenkins' a fost interesant. 'Paddington Two', un film superb. Apoi am interpretat, după cum ştiţi, rolul lui Jeremy Thorpe în serialul BBC".

"Şi deodată, într-adevăr, văd la orizont o carieră pe care aş putea-o urma în următorii 20 de ani".

Actorul a mărturisit că, la începutul carierei, actoria i se părea o slujbă provizorie şi ''a vrut să renunţe încă din acel moment''.

"Niciodată nu mi-a ieşit prea bine", a spus actorul. "Ştiu că par nerecunoscător, deşi nu ar trebui să fiu".

"Oamenii mi-au oferit oportunităţi minunate, Richard Curtis m-a ajutat să mă îmbogăţesc şi sunt foarte, foarte recunoscător. Şi cred că acele filme au fost minunate".

"În esenţă, vreau să spun că a fost destul de interesant că nu a trebuit să mă mai îndrăgostesc sau să ofer flori în ultimii cinci ani", a punctat actorul.

Hugh Grant, recompensat cu Globul de Aur pentru rolul din ''Four Weddings and a Funeral '' (1994), face parte din distribuţia filmului ''The Gentlemen'', în regia lui Guy Ritchie, alături de Matthew McConaughey, peliculă care va avea premiera în 2020.

 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

3 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…

4 ULTIMA ORĂ România are cea mai abruptă creștere a curbei de infectare cu coronavirus din Europa de Est

5 VIDEO Ascultați-l pe Dorneanu ce tupeu de borfaș are! Se apără cu tatăl vitreg al lui Tăriceanu, turnătorul Da…