Hunedoara: Incendiu pe scara unui bloc din Petrila; 30 de persoane evacuate

Hunedoara: Incendiu pe scara unui bloc din Petrila; 30 de persoane evacuate

Peste 30 de persoane au fost evacuate joi de pe scara unui bloc din orașul Petrila, după ce un incendiu a izbucnit și s-a extins la mai multe magazii improvizate pe casa scării la etajele trei, patru și cinci, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

Cinci persoane au fost transportate la spital, fiind intoxicate cu fum.

Alți 50 de locatari au ieșit singuri din bloc.

"Arderea se manifestă la etajele trei, patru și cinci, la mai multe magazii improvizate pe casa scării. Pompierii au evacuat din bloc 34 de persoane și au transportat la spital, cu ambulanțele SMURD, cinci persoane care au suferit intoxicații cu fum", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

La fața locului se intervine cu patru mașini de stingere a incendiilor, cu patru ambulanțe și o autospecială de transport victime multiple.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale