HUO! De Ziua Unirii, țiitoarea lui Dragnea a postat o fotografie cu ea la Marea Moschee din Abu Dhabi!

HUO! De Ziua Unirii, țiitoarea lui Dragnea a postat o fotografie cu ea la Marea Moschee din Abu Dhabi!

HUO! De Ziua Unirii, țiitoarea lui Dragnea a postat o fotografie cu ea la Marea Moschee din Abu Dhabi! Irina Tănase, țiitoarea lui Liviu Dragnea, a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare în haine tradiționale la Marea Moschee din Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite). Este primul indiciu despre vacanța prelungită în care liderul PSD și al Camerei Deputaților a fost de la începutul acestui an, dezvăluie  G4Media.ro .

Liviu Dragnea nu a avut nici o ieșire publică după întoarcerea din vacanță, în ciuda tensiunii majore de pe viața valutară, cu leul aflat în cădere constantă după ce OUG 114/2018 a intrat în vigoare.

G4Media.ro  a scris că liderul PSD, Liviu Dragnea, a plecat din țară încă de pe data de 2 ianuarie seara, în jurul orei 20.00, de pe terminalul deținut de Țiriac Air, cu un avion privat închiriat de la o companie sârbească, au declarat pentru G4Media.ro surse aeroportuare. Potrivit acestora, Dragnea ar fi plecat însoțit de partenera lui, Irina Tănase și de încă o persoană pe ruta București-Sofia, urmând apoi să plece spre o destinație de vacanțp.

Nu e clar de ce avionul cu care a plecat Dragnea în vacanță a făcut escală la Sofia și cine a plătit costurile deplasării cu avionul.Citește și:

populare
astăzi

1 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

2 Se anunță furtuni severe în România. Județele care intră sub cod portocaliu

3 „Sunt pe moarte, am cancer. Vreau să-mi curăț conștiința și să spun tot adevărul despre Emanuela Orlandi"

4 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

5 Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată