HUO! Firea și-a făcut ZIAR pe banii bucureștenilor!

HUO! Firea și-a făcut ZIAR pe banii bucureștenilor!

Construim un oraș prietenos cu oamenii și mediul înconjurător spune primarul Gabriela Firea, de pe prima pagină a ziarului Bucureștiul Meu, scrie  paginademedia.ro .

Ziarul este la numărul 1 și Se distribuie gratuit, scrie pe copertă. Tot pe prima pagină, un alt citat: "Bucureștiul este un oraș pragmatic, o metropolă, un loc unde se întâmplă lucrurile mari". Este din interviul pe care ziarul îl publică cu actrița Ioana Moldovan, soția jurnalistului Doru Bușcu.

Cine editează publicația?

Editor coordonator este Camelia Muntean, fostă ziaristă la Jurnalul Național. Aflăm din caseta redacțională că Bucureștiul meu este o "publicație lunară de informație și cultură editată de Primăria Capitalei prin ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București." 

Ce citim în ziar?

Prima pagină:

Interviu Gabriela Firea: "Construim un oraș prietenos cu oamenii și mediul înconjurător. Ne concentrăm pentru a diminua decalajele înregistrate în ultimii ani"

Bucureștiul este un oraș pragmatic, o metropolă, un loc unde se întâmplă lucrurile mari. Zece întrebări pentru Ioana Moldovan

Noul spital de ortopedie Foișor, o unitate medicală la cele mai înalte standarde. În interior, textul are ștampila "DEVIZA: Înaltă tehnologie, calitate, mereu aproape de pacient"

În ciuda nenumăratelor obstrucții, licitația pentru autobuze merge mai departe

Cifra ediției: 100.000 de spectatori au asistat, în Piața Constituției, la evenimentele organizate de Primăria Capitalei cu ocazia Zilei Bucureștiului

Din interior:

Ajutor de până la 1.200 lei pentru familiile parentale. Știrea începe: "La propunerea primarului General, Gabriela Firea, Consiliul general..."

PMB acordă stimulente financiare pentru copii cu dizabilități. Aflăm de o serie de programe de acordare a stimulentelor, "demarate la inițiativa Primarului General, Gabriela Firea"

Holdingul Municipal, un pas uriaș către o administrație europeanu în București

Străzi mai late și încă 10.000 de noi locuri de parcare în sectorul 4

Premieră la Primăria Sectorului 5: Plata unor taxe prin SMS

Monument dedicat Printului Rainier al III-lea. Material ilustrat cu trei fotografii. În două apare Gabriela Firea.





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria