HUO! Un nou video MUT postat de Guvern după vizita Proastei în Estonia! Fraților, am auzit că asta își mănâncă mucii și trage bășini când e stresată!

HUO! Un nou video MUT postat de Guvern după vizita Proastei în Estonia! Fraților, am auzit că asta își mănâncă mucii și trage bășini când e stresată!

HUO! Un nou video MUT postat de Guvern după vizita Proastei în Estonia! Fraților, am auzit că asta își mănâncă mucii și trage bășini când e stresată! Sâmbătă, Proasta României a fost primită de președinta Estoniei, Kersti Kaljulaid, la Tallinn. Guvernul a dat un comunicat oficial în care a prezentat temele discuțiilor, dar a postat și un material video cu momentele întâlnirii.

Cum s-a intamplat în ultimele luni si cu alte astfel de videoclipuri, nu exista si sonor. Din imagini, insa, se observa ca premierul nici nu spune nimic, doar zambeste si saluta sau da din cap in semn de multumire.

Dupa vizita externa din Israel unde Viorica Dancila l-a salutat pe omologul sau israelian, Benjamin Netanyahu, cu celebrul "He, he", multe din filmuletele de la intalnirile cu oficiali straini au fost postate de Guvern fara sonor. Chiar si asa, premierul a reusit sa ajunga tinta ironiilor prin gafele de protocol pe care le-a facut.

Vă mai aduceți aminte când au pus filmulețele fără sonor de la Vatican, că au munțit că așa este cutuma? Și apoi au apărut filmulețe cu sonor din alte surse?

Fraților, conform informațiilor noastre, Proasta era celebră încă din perioada studenției de la Ploiești că-și mânca mucii și trăgea bășini când era emoționată!




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...