Ialomiţa: Femeie grav rănită după ce o maşină s-a răsturnat pe DJ 102H; şoferul era băut

Ialomiţa: Femeie grav rănită după ce o maşină s-a răsturnat pe DJ 102H; şoferul era băut

O femeie a fost grav rănită, duminică după-amiază, după ce maşina în care aceasta se afla s-a răsturnat pe DJ 102H, la ieşire din localitatea Grindu către Buzău, şoferul, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind de asemenea rănit.

Conform datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa, un autoturism s-a răsturnat pe partea carosabilă pe DJ 102H, o femeie care se afla pe scaunul din dreapta şoferului fiind grav rănită.

Ea a fost preluată în stare de inconştienţă de echipajul elicopterului SMURD şi transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.

De asemenea, şoferul a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Municipal Urziceni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, precizează IPJ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

2 VIDEO „Nu mai am așteptări de la viață…”

3 Totul a fost, de fapt, o farsă?

4 Rezervele secrete ale Chinei

5 Dr. Nae / „Homosexualii sînt o anxietate majoră pentru bărbatul tradiţional fiindcă orientarea lor sexuală subminează însăşi identitatea masculină trad…