Ialomița: Traficul reluat, pe un sens se mers, pe DN 2, între Sinești și Movilița, după accidentul cu șapte victime

Ialomița: Traficul reluat, pe un sens se mers, pe DN 2, între Sinești și Movilița, după accidentul cu șapte victime

Traficul rutier pe DN 2, între Sinești și Movilița, județul Ialomița, a fost reluat pe un sens de mers, la mai mult de două ore de la producerea accidentului în care trei persoane au decedat și alte patru au fost grav rănite.

"Sensul de mers dinspre București spre Urziceni a fost redeschis, se circulă alternativ, circulația fiind dirijată de echipaje ale Poliției rutiere, concomitent cu continuarea cercetării la fața locului", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, inspectorul Andreea Loghin.

În cursul serii de marți trei persoane au decedat, iar alte patru au fost grav rănite în urma unui accident pe DN2, pe raza județului Ialomița, între localitățile Sinești și Movilița.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ialomița, inspectorul Andreea Loghin, circulația a fost complet blocată după accident, iar la fața locului s-a deplasat o echipă operativă de cercetare și salvare.

Un elicopter SMURD a preluat una din cele două persoane rănite, alte două fiind transportate de SAJ Ialomița la un spital din București, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Ialomița, căpitanul George Damian. Din primele informații, rezultă că între accidentul a avut loc în urma impactului dintre două autovehicule ? o dubă transport marfă și un autoturism. La fața locului au intervenit și paramedicii SMURD.

AGERPRES(A — autor: Dorin Ivan; editor: Elena Stanciu, editor online: Anda Badea)

Citiți și:

* Accidente rutiere grave (cronologie, 2016-2017)

* UPDATE Ialomița: Trei persoane decedate și patru grav rănite într-un accident de circulație pe DN 2


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...