Iaşi: Aeronavă cu destinaţia Egipt, întoarsă din drum la scurt timp de la decolare

Iaşi: Aeronavă cu destinaţia Egipt, întoarsă din drum la scurt timp de la decolare

UPDATE ORA 18.11 Aeronava care s-a întors pe Aeroportul Internaţional Iaşi după numai câteva minute de zbor a decolat din nou cu destinaţia Hurghada, Egipt, la ora 17,32, a informat Elena Troia, purtător de cuvânt al aeroportului.

Potrivit sursei citate, pilotul aeronavei a decis să se întoarcă pe Aeroportul Internaţional Iaşi după numai 10 minute de zbor, după ce a observat că are o problemă tehnică. După revenirea pe aeroport, o echipă tehnică a fost solicitată să remedieze problema.

La bordul aeronavei charter, care aparţine operatorului aerian Animawings, se află 64 de persoane. Până la remedierea defecţiunii şi reîmbarcare, pasagerii au aşteptat pe aeroportul ieşean aproximativ o oră.

Conform graficului de zbor, iniţial, aeronava trebuia să decoleze de pe Aeroportul Internaţional Iaşi la ora 14,35 dar a decolat la ora 15,30. Avionul a revenit după 10 minute pe pista aeroportului. Aeronava a decolat pentru a doua oară la ora 17,32.

ORA 17.14 Iaşi: Aeronavă cu destinaţia Egipt, întoarsă din drum la scurt timp de la decolare

O aeronavă care a decolat de pe Aeroportul Internaţional Iaşi cu destinaţia Hurghada, Egipt, s-a reîntors pe pistă la câteva minute de la decolare, a declarat luni pentru AGERPRES directorul aeroportului ieşean, Vasile Stoicea.

Acesta a spus că aeronava efectua curse charter de mărime medie. El a arătat că niciunul dintre pasagerii de la bord nu a avut probleme.

"O aeronavă care trebuia să ajungă la Hurghada a observat că are ceva probleme la presurizare după decolare, dar a aterizat în siguranţă pe pista Aeroportului Iaşi. Este aşteptată echipa tehnică pentru a remedia problema", a precizat directorul Aeroportului Internaţional Iaşi.

Potrivit sursei citate, după revizie, pasagerii se vor îmbarca în aceeaşi aeronavă, în cursul acestei zile. AGERPRES/(A - autor: Daniela Malache, editori: Georgiana Tănăsescu, Antonia Niţă, editor online: Anda Badea)

* UPDATE-ul este realizat în baza ştirilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării stirilor pe fluxul agenţiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…