Iaşi: Artista Andreea Antonescu, amendată pentru un apel fals la 112 (surse)

Iaşi: Artista Andreea Antonescu, amendată pentru un apel fals la 112 (surse)

Artista Andreea Antonescu, fostă membră a trupei Andre, a fost amendată pentru un apel fals efectuat în noaptea de miercuri spre joi la serviciul de urgenţă 112, aceasta dând informaţii false că ar fi fost sechestrată într-un apartament din Iaşi, au informat surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

"În jurul orei 00,30 am fost sesizaţi de o femeie de 37 de ani din municipiul Bucureşti cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iaşi. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă, femeia a negat faptul că a efectuat serviciul de urgenţă 112 şi a declarat că nu are nicio problemă", a declarat Beatrice Romanescu de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Potrivit acesteia, femeia a fost sancţionată contravenţional cu o amendă de 4.000 de lei, conform OUG nr. 34/200, pentru apelare nejustificată.

Conform aceloraşi surse din rândul anchetatorilor, în momentul în care poliţiştii au ajuns la locul solicitării, Andreea Antonescu era alături de iubitul ei, Ştefan Manolache, fiul unui om de afaceri ieşean, cu care este într-o relaţie de aproximativ un an. AGERPRES/(A - autor: Daniela Malache, editor: Irina Poenaru, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

4 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

5 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori