Iaşi: Paznic de vânătoare bănuit că a împuşcat câinii unui localnic din Belceşti

Iaşi: Paznic de vânătoare bănuit că a împuşcat câinii unui localnic din Belceşti

Un paznic de vânătoare este cercetat de poliţie, fiind bănuit că a împuşcat câinii unui localnic din Belceşti, pe numele său fiind dosar penal, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

Purtătoarea de cuvânt a IPJ Iaşi, Ioana Buştiuc, a declarat vineri că un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Belceşti a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa că persoane necunoscute i-au împuşcat câinii.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar pe un câmp situat în extravilanul comunei Belceşti au găsit doi câini răniţi care prezentau plăgi prin împuşcare. Ambii au fost transportaţi la un dispensar veterinar pentru îngrijiri medicale, însă nu au supravieţuit. A fost identificat un tânăr, de 23 de ani, paznic de vânătoare, bănuit de comiterea faptelor. Acesta este deţinător legal de armă de vânătoare. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă fără drept şi uciderea animalelor, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt, urmând ca, în funcţie de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale", a precizat reprezentanta IPJ Iaşi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”