Idei cadouri de Crăciun

Idei cadouri de Crăciun

Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă din an. Decembrie este luna cadourilor, momentul în care dăruiești și primești cadouri. Deși pare epuizant să alergi după cadouri, după ce toată ziua ai fost solicitat la serviciu sau de lucrurile personale, bucuria pe care o ai atunci când dăruiești este neprețuită. Cadouri ieftine, cadouri pentru colegi, cadouri pentru iubită sau iubit, cadouri pentru rude sau pentru copii, pe toate le poți achiziționa acum online, fără a mai fi nevoie să străbați toate magazinele în căutarea cadoului perfect. 

Dacă îți este teamă că nu va ajunge curierul la timp, poți rezerva produsul în magazinele care îți oferă această posibilitate, și sunt retaileri care au opțiunea de a rezerva produsul dorit în magazinul apropiat locuinței sau serviciului tău.

Idei cadouri de Crăciun pentru copii și adulți

Marea provocare apare la alegerea cadourilor pentru copii, mai ales dacă nu sunt ai noștri. În funcție de vârsta copilului, putem achiziționa cadourile potrivite. Majoritatea copiilor preferă jocurile PC, jocuri PS4 și PS5, jocuri Nintendo Switch însoțite de controller, mouse pentru gaming, căști, microfon, volan și un scaun special pentru gaming. Copiii aleg să se joace în varianta multiplayer în adevărate campionate de gaming. 

Jocuri PS4 și PS5

Înainte de a cumpăra un joc, ne întrebăm care sunt cele mai bune jocuri PS4 pentru copii. Pe lângă consolă care este proiectată să le ofere divertisment și experiențe unice, PS4 Pro permite redarea detaliată a jocurilor la un nivel superior. Utilizatorii care au televizoare cu rezoluție 4K se pot bucura de jocurile PS4 la o calitate mai bună, de framerate-uri mai mari și mai stabile. 

PS4 Pro are un spațiu de stocare de 1TB, ceea ce permite instalarea mai multor jocuri sau ​descărcarea de mai multe demo-uri. Design-ul consolei este inspirat de forma consolei PlayStation 4, iar cele trei niveluri simbolizează puterea și stabilitatea PlayStation 4 Pro.

Atât jocurile PS4 cât și PS5 au prevăzută vârsta minimă recomandată pe ele. Astfel riscul de a alege ceva nepotrivit vârstei copilului nu există. 

Jocuri Xbox One

Alternativa jocurilor PS4 sau PS5 sunt jocurile Xbox One. Nu există diferențe foarte mari dacă ne raportăm la console, doar mici diferențe privind dimensiunea și greutatea, iar Xbox One este prevăzut cu un alimentator extern și PS4 se conectează la priză printr-un simplu cablu.

Dacă ne raportăm la aplicații, consola Xbox One are mai multe de oferit decât PS4, însă jucătorii o utilizează strict pentru joc și nu sunt deranjați de absența aplicațiilor precum: Internet Explorer, Xbox Music, Skype sau altele.

Xbox One dispune de 1300 de jocuri, dintre care 150 au fost create exclusiv pentru platforma proprie. Microsoft a pus accentul pe inovație atunci când a creat softul Xbox One, iar consola este dotată cu diverse comenzi rapide, control prin voce și funcționalități apreciate de gamerii din toată lumea.

Scaun gaming

Orice gamer adevărat trebuie să aibă un scaun pe măsură. Competițiile de gaming presupun multe ore de adrenalină și gamerii cunosc asta.

Scaunul de gaming este prevăzut cu suport lombar, este ergonomic, pentru a păstra postura corectă a pasionaților de jocuri. Te menții într-o postură corectă și stai confortabil pe parcursul competițiilor de gaming. Este acoperit cu piele sintetică din PVC, mai durabilă decât pielea sintetică standard din poliuretan, ceea ce îl face mai rezistent la uzura provocată de utilizarea zilnică.

Pernele asigură un echilibru între susținere și confort, sunt dense și rezistente, și se adaptează formei corpului tău. Un scaun de gaming calitativ susține o greutate de până la 180 de kg și are un cadru ranforsat cu oțel și margini înclinate pentru o suprafață de sprijin generoasă.

Fie că te relaxezi sau te joci mai mult, competiția nu trebuie întreruptă atunci când ai un scaun care îți asigură confortul pe tot parcursul zilei.

Tastatură gaming

Tastatura de gaming face și ea parte din arsenalul gamerului adevărat. Este neplăcut atunci când jocul este întrerupt din cauza unei taste care rămâne blocată. Poate fi momentul în care jocul se sfârșește pentru tine. 

Acționează cu rapiditate și preia controlul asupra jocului. Comutatoarele avansate capabile de mișcare 360 de grade, te ajută să schimbi ritmul, să simplifici acțiunea și să înlături mișcarea rigidă. Tastele rezistente, dure și texturate, își păstrează scrisul pe ele pe toată durata utilizării tastaturii, datorită unui proces de turnare dublă.

Dotată cu milioane de culori și efecte, poți sincroniza iluminarea întregului echipament de gaming. Dispui de un centru de comandă integrat, ai informații utile și poți regla cu ușurință setările sau schimbarea profilului tău.

Volan gaming

Nu doar copiii, dar și adulții sunt pasionați de cursele de mașini, de adrenalina la cote maxime și de senzația care te ține mereu în priză.

Volanul care se conectează direct la motoarele de simulare ale jocului, reprezintă o inovație în ceea ce privește tehnologia de feedback. Ai răspuns în timp real și o fidelitate mai mare.

Bucură-te de un design modern, de cusăturile din piele, identice stilului auto, dar și de pedalele foarte reale. Ai integrate direct în volan consola specifică jocurilor Xbox One sau PS4 și astfel fiecare comandă îți este la îndemână.

Chiar dacă este un copil sau un adult pasionat de gaming, te poți inspira din ideile noastre pentru cadoul potrivit, și, cu siguranță îl vei impresiona pe cel care îl va primi. Adu-i zâmbetul pe chip și îndeplinește-i cea mai frumoasă dorință: accesoriile de gaming.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…