IGPR: Zece percheziţii în Ploieşti şi Galaţi, la persoane bănuite de proxenetism

IGPR: Zece percheziţii în Ploieşti şi Galaţi, la persoane bănuite de proxenetism

Poliţiştii din Prahova efectuează, miercuri, zece percheziţii în Ploieşti şi Galaţi, la domiciliile unor persoane bănuite de proxenetism, urmând să fie puse în aplicare 11 mandate de aducere.

''Pe data de 26 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, efectuează opt percheziţii în Ploieşti şi două în Galaţi, la domiciliile unor persoane bănuite de proxenetism'', informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, începând cu luna mai, persoanele bănuite ar fi racolat mai multe tinere, pe care le-ar fi determinat să practice prostituţia, după ce, în prealabil, ar fi stabilit relaţii de prietenie cu ele.

Acestea din urmă îşi identificau clienţii, fie prin intermediul unor anunţuri online, fie în mediul stradal.

"11 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând a fi audiate la sediul poliţiei", se arată în comunicat.

La percheziţii participă şi poliţişti din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, precum şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploieşti. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro