Imagini din clubul unde au loc petreceri erotice pentru bogătași! Invitații își pot îndeplini orice fantezie

Imagini din clubul unde au loc petreceri erotice pentru bogătași! Invitații își pot îndeplini orice fantezie

Imagini din clubul unde au loc petreceri erotice pentru bogătași! Invitații își pot îndeplini orice fantezie.
Petrecere erotică pentru bogătași
Invitați la astfel de evenimente sunt doar cei mai bogați și mai cunoscuți oameni din lume
Foto: Instagram
 
Clubul SNCTM este gazda unor petreceri VIP, unde invitați sunt cei mai bogați oameni din lume, dar și elita de la Hollywood. Pe 6 decembrie a avut loc un alt eveniment în Miami.

Petrecerile găzduite de SNTCM sunt deja celebre! Clubul a devenit cunoscut pentru evenimentele organizate în mai multe orașe din toată lumea. La aceste party-uri, invitații își pot îndeplini orice fantezie sexuală. Intrare costă peste 2.000 de euro, însă femeile frumoase intră pe gratis, potrivit  The Sun

La aceste evenimente nu poate participa oricine! Cei care doresc să meargă la astfel de petreceri trec printr-un „interviu” riguros. Doar cei mai bogați, cei mai faimoși și cei mai atrăgători sunt „aleși”. 

Petrecere erotică
La astfel de petreceri, femeile frumoase pot intra gratuit
Foto: Instagram

Toată lumea se dezbracă la petrecere

Fondatorului Clubului SNTCM, Damon Lawner, i-a venit această idee după ce s-a uitat la filmul „Eyes Wide Shut” (1999), în urmă cu șase ani. Într-una dintre scene, Tom Cruise se trezește la o petrecere erotică „satanistă”, organizată într-o vilă misterioasă.

„E un fel de cocktail party. Doar că totul pare ireal și teatral. După miezul nopții, evenimentul evoluează într-o petrecere unde toată lumea se dezbracă și face sex”, a povestit Damon Lawner sursei citate mai sus.

Petrecere erotică
Intrarea costă peste 2.000 de euro
Foto: Instagram

La acest eveniment există și un dress-code. Bărbații sunt nevoiți să poarte costum și papion. Femeile vin îmbrăcate în lenjerie intimă sexy, dar elegantă. Cei care nu se supun acestor reguli, nu au voie să intre în club. La eveniment, fotografierea este interzisă. Totul se petrece cu ușile închise, iar invitații nu au voie să divulge secretele. În mediul online, există doar câteva imagini de promovare realizate de clubul SNTCM, la diferite evenimente organizate recent, scrie  Click.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu