IMBECIL! Senator PSD, întrebat dacă o mamă singură cu doi copii reprezintă o familie: „Nu. A fost o familie, dar s-a întâmplat ceva şi nu mai este”

IMBECIL! Senator PSD, întrebat dacă o mamă singură cu doi copii reprezintă o familie: „Nu. A fost o familie, dar s-a întâmplat ceva şi nu mai este”

Doamne, ce imbecil sinistru! Cât de animal poate să fie acest pesedist! Daniel Breaz Daniel Breaz, senator PSD de Alba şi rector al Universităţii 1 Decembrie din Alba Iulia, a declarat, la un post de televiziune, că o mamă singură cu doi copii nu reprezintă o familie, relatează  Adevărul.

„Dar o mama singura cu doi copii nu este o familie?”, a fost întrebat Breaz, în contextul în care angajaţii unui cinematograf din Capitală i-au spus unei mame care îşi creşte singură copiii că o familie este formată obligatoriu din doi adulţi şi doi copii.

„Nu. A fost o familie, dar s-a întâmplat ceva şi nu mai este”, a raspuns senatorul PSD.

Cinematograful Hollywood Multiplex din Capitală a lansat noi pachete de bilete pentru familii, de care pot beneficia inclusiv cele monoparentale. Măsura vine după ce Raluca Zdrobiş, o mamă singură cu doi copii, a acuzat cinematograful de discriminare. Concret, vânzătoarea nu a acceptat să-i acorde pachetul Family pe motiv că familia acesteia este cu un singur adult. Cinematograful Hollywood Multiplex din Capitală a lansat noi pachete de bilete pentru familii, de care pot beneficia inclusiv cele monoparentale.

Măsura vine după ce Raluca Zdrobiş, o mamă singură cu doi copii, a acuzat cinematograful de discriminare. Concret, vânzătoarea nu a acceptat să-i acorde pachetul Family pe motiv că familia acesteia este cu un singur adult.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”