IMBECILII dracului! Gâdea și Badea i-au manipulat pe trepanați falsificând o știre de la ProTV! Au jignit-o pe Esca! Alt căcat mâncat pentru partid, alt proces, alte milioane!

IMBECILII dracului! Gâdea și Badea i-au manipulat pe trepanați falsificând o știre de la ProTV! Au jignit-o pe Esca! Alt căcat mâncat pentru partid, alt proces, alte milioane!

IMBECILII dracului! Gâdea și Badea i-au manipulat pe trepanați falsificând o știre de la ProTV! Au jignit-o pe Esca! Alt căcat mâncat pentru partid, alt proces, alte milioane! "Campanie de minciuni fără precedent". "Pro TV manipulează" - au fost burtierele care au rulat duminică aseară, pe Antena 3, în timpul unei emisiuni cu Mihai Gâdea și Mircea Badea, relatează Paginademedia.ro . "O încercare disperată de a scoate oameni în stradă într-un număr important", a spus Gâdea despre Pro TV. Însă un amănunt esențial a fost omis: filmul prezentat de Antena 3 era vechi de șase luni, timp în care discuțiile pe Codul penal au adus și alte modificări, care nu se mai potrivesc acum cu știrea din decembrie.

De altfel, aceasta a fost și reacția Pro TV: știrea e din decembrie, când alta era situația, nu de acum.

"Moderatorii și invitații din platoul Antena 3 au prezentat un material video în care sugerau că protestele din acest weekend au fost consecința difuzării de către PRO TV a acestei știri, aducând astfel acuzații false la adresa PRO TV și inducând publicul în eroare.

Fragmentul prezentat ieri seară la Antena 3 a fost realizat și difuzat la Știrile PRO TV pe 18 decembrie 2017, în urmă cu 6 luni, și prezenta în mod obiectiv modificările propuse Codului Penal în acel moment, la finalul anului 2017.

Moderatorii emisiunii Antena 3 nu au menționat faptul că materialul video prezentat are o vechime de peste jumătate de an și l-au corelat cu situația socio-politică actuală, aducând acuzații false și scoase din context la adresa PRO TV. Vom lua toate măsurile necesare pentru ca aceste afirmații să fie sancționate", au declarat pentru  Paginademedia.ro oficialii postului TV.

Paginademedia.ro relatează că Antena 3 a prezentat duminică seară o știre cu Andreea Esca, în care Pro TV prezenta efectele modificării Codului penal. Filmul cu Esca a circulat și pe Facebook, cu titlul „De ce ieșim în stradă? De asta!”

Mircea Badea și Mihai Gâdea au analizat la secundă filmul. "Adevărul! Ei manipulează, Tu informează-te! Pro TV manipulează. Campanie de minciuni mizerabile, devoalată", a titrat postul Intact pe ecran.

Mihai Gâdea:

"Pro TV a difuzat un material, în cadrul principalului jurnal de știri prezentat de doamna Andreea Esca, o cunoscută persoană care și-a asumat o anumită agendă politică. Ea își începe știrea în felul următor: Un violator va putea să își primească victima în ochi.
Este o minciună gravă, o minciună care prezentată de un post de televiziune la această manieră nu este doar un fake news, poate să facă parte dintr-o campanie uriașă de manipulare. Iată doamnelor și domnilor această campanie, cât de mincinoasă și otrăvitoare este pentru public".

Mircea Badea:

"Nici nu poți să îi blamezi pe oamenii ăi care ies în stradă pentru că dacă ei au văzut la televizor la un post care este așa și pe dincolo, ei nu și-au mai pus problema că dezinformează îngrozitor. Nu s-au gândit că postul acela de televiziune îi minte îngrozitor. Atunci au crezut și au reacționat.
Parlamentul ar trebui să sesizeze CNA și acționariatul Pro TV, care nu are habar ce fac ăștia pe aici".

Andreea Esca este o "promteristă", o "propagandistă" a susținut și Mugur Ciuvică, prezent în platou.

Emisiunea Sinteza zilei de duminică. Manipularea începe după minutul 34:

Citește mai multe despre ce s-a afirmat în emisiunea de pe Antena 3 și răspunsul integral transmis de Pro TV pe  Paginademedia.ro .





Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”