IMBECILUL de Ponta trebuie dus URGENT la PSIHIATRU! Iată ce a scris pe Facebook!

IMBECILUL de Ponta trebuie dus URGENT la PSIHIATRU! Iată ce a scris pe Facebook!

Imbecilul ăsta de infractor a luat-o razna de tot! Nu numai că dă dovadă că n-are nimic românesc în el, dar a început să delireze pe Facebook! Face pe eroul pedepsit pe nedrept, nu mai folosește decât referiri-taman el rahatul împuțit-la Propagandă și Sistemul Securist! Acum a uitat, tâmpitul dracului, că personal a adresat o scrisoare mieroasă de retragere a titlului de doctor omului în capul căruia aruncă tone de gunoi!  

Postarea de astăzi 18 1ulie 2016:

Bineinteles ca am contestat decizia pur politica a noului Ministru al Educatiei Mircea Dumitru - de fapt pretul murdar pe care fostul instructor de pionieri din 1989 l-a platit pentru a ocupa timp de cateva luni scaunul din Guvern ( fostul Ministru Curaj nu a acceptat sa calce in picioare toate legile pentru a-si pastra functia) !

Eu sunt convins ca intr-o tara terorizata de Propaganda si Sistemul Securist exista multi judecatori care au curaj sa aplice legea si sa-mi dea dreptate ( cum a facut deja ICCJ prin sentinta definitiva din 2014)

Faptul ca Guvernul de tehnocrati isi foloseste puterea pentru a lupta doar cu mine arata ca au renuntat sa mai arate ca pot guverna mai bine- si pentru romanii obisnuiti si de bun simt asta e singurul lucru cu adevarat important!

Pe scurt si pe intelesul tuturor:

1. Am inceput in 1999 lucrarea de doctorat finalizata in 2003- am respectat toate legile aflate in vigoare atunci (mentionand in lucrare la bibliografie toate sursele folosite) - sunt judecat acum dupa o Ordonanta de Urgenta aprobata in stil comunist in 2016 ( la 13 ani dupa) / o regula fundamentala a statului de drept este neretroactivitatea legilor

2. Am primit verdict de neplagiat in 2012 de la CNACTDU ( aceeasi institutie care a analizat atunci si teza de doctorat a Dnei Kovesi) - nimeni nu a contestat legal acel verdict / nu pot sa fiu judecat de acelasi CNACTDU dupa 4 ani si sa dea un verdict diferit fara sa fi aparut niciun element nou/ o alta regula fundamentala a unui stat de drept este sa nu judeci de mai multe ori acelasi caz daca nu au aparut elemente noi

3. Noul CNACTDU ( condus de un domn suparat si convins ca a pierdut alegerile pentru Presedintele Academiei pentru ca eu l-am sprijinit pe contracandidatul sau) a analizat o singura teza - a mea!!! Nu se pot da legi si face proceduri speciale doar pt un singur om intr-un stat de drept!

4. Nu poate o instanta administrativa numita politic de Guvernul Tehnocrat sa aplice o Lege din 2016 pt o teza finalizata in 2003/ sa judece din nou un caz judecat deja in 2012/ sa ignore o decizie definitiva a ICCJ

Daca exista stat de drept in Romania voi castiga ( din nou) in instanta/ iar instructorii de pionieri vinovati de asemenea abuzuri trebuie sa plateasca pentru asta!

Postarea din 16 decembrie 2014:

Am trimis astăzi o scrisoare către rectoratul Universității București:

Stimate Domnule Rector,
Vă scriu pentru a vă notifica renunțarea la titlul de doctor în drept acordat în anul 2003 de către Universitatea București.

Este un gest pe care trebuia să îl fac mai demult, încă din momentul apariției acuzațiilor publice cu privire la teza mea de doctorat. Nu am făcut acest lucru pentru că m-am considerat de bună credință în argumentele mele la momentul apariției contestării și nu am vrut să amestec planul pur profesional cu cel politic.

După ce voi părăsi viața politică îmi doresc să inițiez un nou demers doctoral, respectând toate standardele și cerințele de la acel moment.

Domeniul Educației este unul fundamental și esențial nu doar pentru activitatea Guvernului ci și pentru viitorul nostru ca societate europeană. De astăzi avem un nou Ministru al Educației și Cercetării și îmi doresc ca mandatul acestuia să fie plin de succes în atingerea obiectivelor sale, fără a fi perturbat de o temă care în timp a devenit eminamente politică.

Strict personal, perioada petrecută de mine ca student al Facultății de Drept a Universității București reprezintă o amintire excepțională și regret nespus dacă discuțiile apărute după momentul preluării funcției de Prim-Ministru au afectat imaginea unei instituții pe care o iubesc la fel de mult ca toți ceilalți absolvenți ai săi!

Pentru toate aceste argumente, vă rog să luați act, domnule Rector, de decizia mea de a renunța la titlul de doctor în drept.

Cu stimă,
Victor Ponta

București, 16 decembrie 2014. În atenția Rectorului Universității București, Prof. univ. dr. Mircea Dumitru


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 La Stampa / Elveția va refuza internarea la reanimare a bătrânilor bolnavi de coronavirus

3 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

4 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!

5 VIDEO Europarlamentar austriac: Nu știu dacă ați văzut cum se cultivă roșiile în Olanda, de aceea nu au gust. …