Împreună pentru inima Dianei!

Împreună pentru inima Dianei!

Bună! Sunt Diana și nu aș fi crezut că voi fi nevoită să fac vreodată un astfel de anunț. Am 33 de ani și o viață înainte. Am luptat pentru ea încă de când am ajuns pe lume, pentru că m-am născut cu o malformație severă la inimă, cu cinci defecte și anume Pentalogie Fallot. O boală care frânge multe vieți încă din primele luni de la naștere. Pentru că viața să îmi fie salvată a fost nevoie de două intervenții grele pe cord deschis, la 3 și la 5 ani, pe care la momentul respectiv le-am trecut cu brio. În urma acestor intervenții, pe lângă celelalte corecții la inimă, valva pulmonară a fost “reparată” pentru a funcționa normal. Am dus o viață cât se poate de firească și fără tratamente prelungite. Mai mult, am reușit să fac lucruri pe care nici eu și nici medicii nu ar fi crezut că aș putea să le fac și chiar ei mă îndeamnă să continui să fac ceea ce îmi dictează inima.
 
Una din pasiunile mele sunt drumețiile montane. Iar muntele m-a ajutat să îmi depășesc foarte multe limite, atât cele fizice cât și cele psihice. Pentru că e nevoie de efort pentru a ajunge în vârf de munte, inima mea obosește mult mai repede iar efortul se simte mai accentuat față de oricare altă persoană. Am ajuns să îmi cunosc limitele, să stiu când pot să continui chiar dacă simt că nu mai pot dar și când să mă opresc. Am reușit să ajung să fac trasee destul de grele și să ajung și la 3000 de m înălțime. Pentru mine a fost un vis împlinit, un vis pe care vreau să îl fac toată viața. Psihic, muntele m-a ajutat să mă descopăr cine sunt cu adevărat, să trăiesc liber, să apreciez lucrurile simple, să respir conștient, să mă bucur pentru viața care mi-ar fi putut fi luată încă de la naștere, să îmi urmez o parte din vise și să mă ridic din orice greutate, ori de câte ori este necesar. Toate acestea m-au ajutat în evoluția mea și în omul care sunt acum.
 
Însă în urmă unui control de rutină și a stării mele de sănătate care s-a schimbat, am aflat că este nevoie de o nouă intervenție chirurgicală. Valva pulmonară care a fost “reparată” la prima intervenție nu mai funcționează normal și trebuie înlocuită cu o una biologică. Schimbarea acestei valve are o durată de funcționare limitată. Intervenția este posibilă numai în străinătate, pentru a beneficia de o operație minim-invazivă și o garanție că valva va funcționa în jur de 30 de ani. După această perioadă probabil va fi nevoie de o reînlocuire a valvei dar acest lucru va fi insesizabil, având în vedere evoluția medicinei și mai ales că operația care urmează să o fac are un grad mare de reușită. În Romania nu am găsit o soluție, nu avem tehnologia necesară iar intervenția este mai dificilă și durata de funcționalitate a valvei este numai de 10 ani. Asta înseamnă că aș fi nevoită să fac operație din 10 în 10 ani pe cord deschis, un diagnostic foarte greu de acceptat și riscant pentru viața mea.
 
Soluția am găsit-o într-un spital din Turcia iar intervenția are un grad de reușită de peste 90%. Pentru această intervenție este necesară suma de 36.000 de euro. Timpul meu e limitat pentru că va trebui să o fac cât mai repede posibil, altfel pot apărea complicații și intervenția să fie una dificilă și cu alte repercursiuni. În această sumă este inclusă operația, spitalizarea, tratamentul, transportul, recuperarea și celelalte investigații înainte și după intervenție.
 
Am nevoie să strâng această sumă cât mai repede și apelez la voi, cei care mă cunoașteți sau cei care nu mă știți dar vreți să îmi fiți alături. Promit că orice ajutor pe care îl voi primi se va înălța cu o rugăciune de mulțumire acolo sus. Vă mulțumesc din toată inima mea! ❤️
 
Poți dona în conturile afișate mai jos, cu mențiunea la transfer de “DONAȚIE”.
 
Raiffeisen bank, titular: Preda Victoria
RO36RZBR0000060013015205
Brd bank, titular: Preda Diana
RO35BRDE426SV64879604260
Revolut, titular: Ionela Andrea Turcu
Numar telefon: 0763 979 829
RON: RO49BREL0005506085710100
EURO: LT373250064630492086
BIC: REVOLT21
 
Cum mai poti ajuta?
• Distribuie acest anunt pe pagina ta, sansele cresc substantial!
• Distribuie catre prietenii tai care stii ca pot trimite acest anunt companiilor unde lucreaza sau colaboratorilor lor!
• Poti sa te inscrii in grupul de facebook de mai jos si acolo sa urmaresti evolutia mea si sa inviti si alti prieteni care crezi ca pot contribui.
 
 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...