În atenția DIICOT! Fundația Infractorului, „Liviu Dragnea”, n-a depus niciun act justificativ la vreo instituție a statului român!

În atenția DIICOT! Fundația Infractorului, „Liviu Dragnea”, n-a depus niciun act justificativ la vreo instituție a statului român! A, nu știați? Infractorul și-a făcut în anul 2008, anul în care și-a început ascensiunea spre culmile politicii și afacerilor, o fundație, dezvăluie Prisacariu.ro. Pe care a intitulat-o, cu „modestie”, chiar Fundația Liviu Dragnea!

“REALIZAREA DE ACTIVITĂŢI ÎN INTERESUL UNOR COLECTIVITĂŢI LOCALE , COPIILOR, TINERILOR ŞI AL PERSOANELOR CARE SE AFLĂ ÎN DIFICULTATE DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL , A CELOR CU DISABILITĂŢI , CU HANDICAP SAU AFLATE ÎN SUFERINŢĂ DIN CAUZA PROBLEMELOR DE SĂNĂTATE , SPRIJINIREA INSTITUŢIILOR ŞCOLARE DE TOATE CATEGORIILE, A SPITALELOR, A INSTITUŢIILOR DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ PENTRU BĂTRÂNI ŞI COPII ŞI UNITĂŢILOR DE CULT, ACTIVITĂŢI PENTRU SUSŢINEREA UNOR PROGRAME SPECIALE ŞI DE AFIRMARE A CALITĂŢILOR INTELECTUALE, CULTURALE, ARTISTICEŞI SPORTIVE ALE COPIILOR ŞI TINERILOR , DESFĂŞURAREA ŞI SUSŢINEREA UNOR ACTIVITĂŢI DE PROTECŢIA MEDIULUI, PRECUM ŞI SPRIJINIREA UNOR FORMAŢIUNI POLITICE.”

 Ce ați citit mai sus este, conform Registrului ONG al Ministerului Justiției, lista de obiective a Fundației “Liviu Dragnea”. Da, există, încă din 2008. Când a fost înființată de următorii: “DRAGNEA NICOLAE LIVIU – PREŞEDINTE, DRAGNEA BOMBONICA – VICEPREŞEDINTE, MAGHERU LILIANA – SECRETAR, SLĂVESCU PUTINEANU MIHAI – MEMBRU, IONIŢĂ EMILIA ADINA – MEMBRU”. Să spunem, în trecere, că Ioniță Emilia Adina era angajată atunci a Direcției de Protecție a Copilului din Teleorman...

Problema este că fundația asta a s-a înființat și, apoi, nu a depus nici un act, nici un bilanț, nimic, la Ministerul de Finanțe, ca să spună cum și de unde a luat bani și ce a făcut cu ei.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Veste sinistră în presa americană: Regimul de la Beijing ar fi decis abandonarea orașului Wuhan! Oamenii…

2 VIDEO Veștile triste încep să se confirme! Conducerea Chinei a trimis 40 de incineratoare mobile în Wuhan

3 Cum arată sondajul cu care i-a păcălit Ciolacu pe pesediști în CEx

4 Informație / Probleme la CCR. Președintele, întâlnire de taină cu liberalii la Vila Lac

5 Document / Fraților, suntem luați de proști? Predoiu cere detaşarea la Ministerul Justiţiei a unei judecătoare c…

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Gustări speciale pentru seara Oscarurilor