În atenția DIICOT! Fundația Infractorului, „Liviu Dragnea”, n-a depus niciun act justificativ la vreo instituție a statului român!

În atenția DIICOT! Fundația Infractorului, „Liviu Dragnea”, n-a depus niciun act justificativ la vreo instituție a statului român!

În atenția DIICOT! Fundația Infractorului, „Liviu Dragnea”, n-a depus niciun act justificativ la vreo instituție a statului român! A, nu știați? Infractorul și-a făcut în anul 2008, anul în care și-a început ascensiunea spre culmile politicii și afacerilor, o fundație, dezvăluie  Prisacariu.ro . Pe care a intitulat-o, cu „modestie”, chiar Fundația Liviu Dragnea!

“REALIZAREA DE ACTIVITĂŢI ÎN INTERESUL UNOR COLECTIVITĂŢI LOCALE , COPIILOR, TINERILOR ŞI AL PERSOANELOR CARE SE AFLĂ ÎN DIFICULTATE DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL , A CELOR CU DISABILITĂŢI , CU HANDICAP SAU AFLATE ÎN SUFERINŢĂ DIN CAUZA PROBLEMELOR DE SĂNĂTATE , SPRIJINIREA INSTITUŢIILOR ŞCOLARE DE TOATE CATEGORIILE, A SPITALELOR, A INSTITUŢIILOR DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ PENTRU BĂTRÂNI ŞI COPII ŞI UNITĂŢILOR DE CULT, ACTIVITĂŢI PENTRU SUSŢINEREA UNOR PROGRAME SPECIALE ŞI DE AFIRMARE A CALITĂŢILOR INTELECTUALE, CULTURALE, ARTISTICEŞI SPORTIVE ALE COPIILOR ŞI TINERILOR , DESFĂŞURAREA ŞI SUSŢINEREA UNOR ACTIVITĂŢI DE PROTECŢIA MEDIULUI, PRECUM ŞI SPRIJINIREA UNOR FORMAŢIUNI POLITICE.”

 Ce ați citit mai sus este, conform Registrului ONG al Ministerului Justiției, lista de obiective a Fundației “Liviu Dragnea”. Da, există, încă din 2008. Când a fost înființată de următorii: “DRAGNEA NICOLAE LIVIU – PREŞEDINTE, DRAGNEA BOMBONICA – VICEPREŞEDINTE, MAGHERU LILIANA – SECRETAR, SLĂVESCU PUTINEANU MIHAI – MEMBRU, IONIŢĂ EMILIA ADINA – MEMBRU”. Să spunem, în trecere, că Ioniță Emilia Adina era angajată atunci a Direcției de Protecție a Copilului din Teleorman...

Problema este că fundația asta a s-a înființat și, apoi, nu a depus nici un act, nici un bilanț, nimic, la Ministerul de Finanțe, ca să spună cum și de unde a luat bani și ce a făcut cu ei.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”