În atenția organelor competente! Valer Dorneanu și Maya Teodoroiu la negocieri cu Dragnea! Dementul a turbat după ce CCR a anulat modificările la abuzul în serviciu!

În atenția organelor competente! Valer Dorneanu și Maya Teodoroiu la negocieri cu Dragnea! Dementul a turbat după ce CCR a anulat modificările la abuzul în serviciu!

În atenția organelor competente! Valer Dorneanu și Maya Teodoroiu la negocieri cu Dragnea! Dementul a turbat după ce CCR a anulat modificările la abuzul în serviciu! Să nu se spună mai apoi că nu am informat public despre asta!

Dragnea insistă pe lângă președintele CCR, Valer Dorneanu, și pe lângă Simona Maya Teodoroiu pentru o întâlnire pe tema recentei decizii a CCR legată de abuzul în serviciu. Întâlnirea ar urma să aibă loc în acest week-end însă Dorneanu și Teodoroiu se cam codesc, spune sursa noastră. Aceeași sursă mai spune că Dragnea a făcut o criză de nervi fără precedent în momentul în care a aflat decizia Curții. A spart pahare și a a făcut spume la gură înjurând. Conform sursei noastre, Dragnea ar vrea ca motivarea Curții să lase o portiță astfel încât Parlamentul să poată dezincrimina din nou abuzul în serviciu.

Repetăm: Dorneanu și Teodoroiu, să nu ziceți că nu ați fost avertizați!

UPDATE/Și jurnaliștii Ionel Stoica și Mircea Marian confirmă informația

Mircea Marian spune și ce i-a oferit Dragnea Simonei Maya Teodoroiu

„Dragnea e super-enervat pe decizia CCR pe codul penal si i-a chemat pe Dorneanu și Maya Teodoroiu la el la moșie, ca să discute despre cum va arăta motivarea: vrea ca motivarea să lase o cale prin care abuzul în serviciu să fie dezincriminat.
Nu știu dacă ăștia doi au acceptat să se ducă - se tem, nu ca ar urla etica în ei...- ideea e că Livache i-a convocat.
PS: Livache i-ar fi promis Mayei un loc eligibil de europarlamentar. 7000 de euro pe lună, salariu, urmat de o pensie de 4000 de euro pe lună.”Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 N-o oprește nimeni pe această nemernică? / Monica Pop, o nouă postare dementă!

2 Zvonuri...

3 A intrat moartea-n șoșoci? / „Prietenul nostru O, care a stat pe scenă lângă Diana Șoșoacă, este căzut la pat în…

4 Vine uraganul? / Cineva se joacă undeva cu soarta Omenirii?

5 Zvon... / PSD vrea să intre la guvernare cu miniștri / Manda, în delegația PSD la întâlnirea secretă de la Vila La…