În ce stare este actriţa Anne Heche, după ce a intrat cu maşina într-o locuinţă din Los Angeles

În ce stare este actriţa Anne Heche, după ce a intrat cu maşina într-o locuinţă din Los Angeles

„Anne este în prezent în stare stabilă”, se arată în declaraţie. „Familia şi prietenii ei vă cer să vă gândiţi şi să vă rugaţi pentru ea. De asemenea, vă rugăm să-i respectaţi intimitatea în această perioadă dificilă”.

Heche a suferit arsuri când maşina Mini Cooper pe care o conducea a început să ardă. TMZ a scris despre accident vineri, cu o relatare ce includea şi înregistrare video de deasupra locului accidentului. Cel care era în locuinţă nu a fost rănit.

Heche este o veterană a televiziunii şi filmului care a devenit cunoscută la sfârşitul anilor 1990 ca parteneră a lui Ellen DeGeneres. După ce relaţia s-a încheiat, Heche a spus că atât mediatizare, cât şi notorietatea care au venit după au fost în detrimentul carierei ei.

Ea a jucat în „Donnie Brasco (1997) şi „I Know What You Did Last Summer” (1997), „Six Days Seven Nights” (1998). Serialele TV în care a apărut: „Ally McBeal”, „Everwood”, „Men in Trees” şi „The Michael J. Fox Show”, "Gracie's Choice" şi "Vanished". A primit un trofeu Daytime Emmy pentru rolul din „Another World”.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Președinta” României, în tandrețuri cu Boureanu la ziua lui Botezatu

2 Rareș Bogdan, noi informații despre intrarea în spaţiul Schengen

3 Așa arată în realitate, „nefiltrată”, Loredana Groza. Botezatu pare mult mai tânăr decât ea...

4 VIDEO Jardel a ajuns la 600 de kilograme și peste doi metri

5 CEPA îl calcă-n picioare pe Macron făcându-l stupid