În plin turneu, Madonna s-a dus la Londra să își convingă fiul să se întoarcă la ea

În plin turneu, Madonna s-a dus la Londra să își convingă fiul să se întoarcă la ea

Aflată în plin turneu, Madonna s-a dus la Londra în weekend, încercând să își convingă fiul, Rocco, să se întoarcă la ea. Vedeta nu a mai fost din luna decembrie cu Rocco, care refuză să o vadă și dorește să locuiască cu tatăl său, Guy Ritchie, la Londra, informează luni 7sur7.be.

După ce l-a chemat fără succes de câteva ori pe adolescentul de 15 ani la New York, Madonna a trecut acum la alte metode de convingere. În timpul turneului mondial "Rebel Heart", cântăreața s-a urcat în avion și s-a dus la Londra să se întâlnească cu fiul ei. Artista a încercat să îl convingă pe Rocco să vină cu ea la New York înainte de procesul când va trebui să aleagă între ea și fostul soț, cu care nu este în termeni buni.

"Sunt convorbiri cruciale și ultima șansă a Madonnei să îl readucă pe Rocco la ea...Faptul că vine de la o atât de mare distanță arată cât de serios privește această problemă", a spus o sursă în Daily Mirror.

Din nefericire pentru vedetă, se pare că această călătorie a ultimei șanse nu a avut rezultat. "Rocco a spus deja clar că dorește să rămână la Londra, cu tatăl său", cu cercul lui de prieteni apropiați și, conform zvonurilor, cu iubita lui.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale