Încă o aliniere la standardele penalilor? Președinta CSM, mesaj de propagandist PSD/Antena 3!

Încă o aliniere la standardele penalilor? Președinta CSM, mesaj de propagandist PSD/Antena 3!

Încă o aliniere la standardele penalilor? Președinta CSM, mesaj de propagandist PSD/Antena 3! Intr-un interviu pentru Mediafax, sefa CSM, Simona Marcu, raspunde la intrebarile legate de temele controversate ale momentului repetand exact ce spune propaganda PSD la televiziunile subordonate. 

Astfel, Simona Marcu spune într-un interviu pentru MEDIAFAX exact același lucru ventilat de Propaganda PSD despre procurori, că o achitare trebuie să fie urmată de o analiză aprofundată a motivelor care au dus la această soluţie şi, în cazul în care au fost identificate erori, acestea trebuie asumate pentru a evita situaţii similare.

Întrebata despre scandaloasele modificari ale codurilor penale, Simona Marcu a spus ca „mare parte din propunerile noastre au fost acceptate de Parlament”. Exact ce repeta si Florin Iordache de cate ori are ocazia.

 Solicitata sa comenteze revocarea lui Kovesi, Marcu a raspuns ca lupta impotriva coruptiei „nu poate fi asociata cu o singura persoana, oricare ar fi aceasta”. Iata ce spunea Florin Iordache: „Institutia DNA nu sta intr-un om, lupta anticoruptie trebuie sa continue, trebuie sa stopam abuzurile”.

Sefa CSM are o pozitie identica cu a PSD si in privinta opiniei Comisiei de la Venetia privind legile justitiei: „Raportul Comisiei de la Venetia este un raport preliminar, ceea ce inseamna ca, pana in octombrie, mai poate fi ajustat”. Iata ce spunea Florin Iordache pe acelasi subiect: „E o opinie preliminara. Cuprinde si puncte bune si puncte care mai pot fi imbunatatite pana la opinia finala din luna octombrie”. 



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro