INCENDIAR/Citiți și voi ce zice omul ăsta despre Iohannis, RUȘI și USL!

INCENDIAR/Citiți și voi ce zice omul ăsta despre Iohannis, RUȘI și USL!

Klaus Johannis este garanţia pe care Federaţia Rusă o are pentru ca România să nu devină mai mare, mai puternică, prin reUnirea cu Republica Moldova. Un an de zile mi-a fost suficient pentru a mi se demonstra că axa Berlin-Moscova funcţionează la Bucureşti mai bine decât baza NATO americană de la Kogălniceanu.

Nu vreau să vorbesc acum despre cum Securitatea şi-a băgat coada pentru a-l mazili pe Antonescu cu scopul de a-l aduce în prim plan pe românul, etnic neamţ, Klaus Johannis.

Nu vreau să vorbesc acum despre înţelegerile secrete de la vârful USL, făcute cu scopul de a readuce în fruntea României partidul unic, sub falsa competiţie între PNL ŞI PSD.

Nu vreau să vorbesc cum infractorii din PDL au furat PNL sub oblăduirea lui Klaus Johannis. Nu vreau să vorbesc despre împărţirea funcţiilor în stat şi despre faptul că USL acum trăieşte.

Nu vreau să vorbesc despre strategia USL de a mima cearta înainte de alegeri cu scopul de a nu lăsa loc pe scena politică a unor partide noi.

Nu vreau să vorbesc despre cum Klaus Johannis a fost spălat de servicii în procesul său de incompatibilitate ce îl avea cu ANI.

Nu vreau să vorbesc despre cum a reuşit Klaus Johannis să obţină proprietăţi doar prin economiile făcute din ... lipsa copiilor.

Nu vreau să vorbesc despre cum Klaus Johannis i-a umilit pe profesorii mai ... ghinionişti.

Nu vreau să vorbesc despre salariile nesimţite sau alte legi aprobate de actualul preşedinte al României.

Nu vreau să vorbesc de umilinţa adusă de Klaus Johannis românilor din afara graniţelor prin nerespectarea promisiunii electorale cu privire la votul prin corespondenţă, sau orice altă formă de vot ce ar permite românilor din toate colţurile lumii să participe activ la viaţa politică din ţara pe care o finanţează prin miliardele de euro trimise oficial în ţară.

Nu vreau să vorbesc despre atacurile lui Klaus Johannis asupra instituţiilor statului, inclusiv asupra justiţiei. Nu vreau să vă vorbesc despre un preşedinte nesimţit căruia nu îi pasă de poporul ce îl reprezintă şi care nu scapă nici o ocazie pentru a ne umili şi a ne minţi.

Nu vreau să vorbesc de aberaţiile postate pe pagina preşedintelui de către un grup de tineri cu scopul de a crea o imagine, alta decât cea reală. Eu astăzi vreau să vă vorbesc despre cum Federaţia Rusă se implică în statele slabe şi preia controlul la nivel de vârf folosindu-se de corupţie.

Eu vreau să vă vorbesc despre faptul că Federaţia Rusă este bine reprezentată la nivel de vârf în România, contrar prezenţei militare americane.

Eu vreau să vă vorbesc despre strategia Federaţiei Ruse de a slăbi statul român şi slăbirea instituţiilor sale.

Eu vreau să vă vorbesc despre războiul asimetric dus şi în care aliaţii noştri americani nu vor să înţeleagă că degeaba aduc avioane la Kogălniceanu şi rachete la Deveselu, dacă la conducerea ţării se află agenţii sovietici instalaţi după 1989 şi care au adus în această stare România.

Eu vreau să vă vorbesc despre axa Berlin-Moscova care face ca interesul României de a fi alături de SUA să fie mai mare decât oricând şi singurul garant asupra unei ţări prospere şi libere.

Eu vreau să vă vorbesc de temerile mele: că Unirea va avea opoziţie de la persoane infiltrate la nivel de vârf şi care la momentul oportun se activează. Eu vreau să vă vorbesc despre Unirea cu Republica Moldova ca şi fundament al statului român, tot aşa cum şi ortodoxia este.

Eu vreau să vă vorbesc despre temerile mele legate de faptul că Federaţia Rusă se va folosi de agenţii infiltraţi politic la Bucureşti pentru a împiedica procesul de consolidare a puterii României în zonă prin reUnirea cu Republica Moldova.

Eu vreau să vă vorbesc despre cum Federaţia Rusă a ţinut acaparate state numai prin corupţia clasei politice şi preluarea la nivel de vârf a partidelor.

Eu vreau să vă vorbesc despre faptul că fiecare dintre noi avem o responsabilitate, aceea de a nu permite ca statul de drept să fie atacat, despre cum instituţiile statului trebuie să fie apărate împotriva ingerinţelor politice.

Eu vreau să vă vorbesc despre faptul că ameninţările făţişe asupra guvernului Cioloş ar trebui să ţină de domeniul penal, fiind un şantaj folosit de liderii partidelor pentru a obţine foloase necuvenite prin încălcarea legii.

Eu vreau să vă vorbesc despre faptul că preşedintele României, nu al românilor, se opune făţişi şi declarat Unirii României cu Republica Moldova, deşi este cel mai bun context istoric din 1945 încoace.

Eu vreau să vă vorbesc despre faptul că preşedintele Klaus Johannis a promis că va deschide subiectul Unirii, ca să fure voturile românilor basarabeni dar şi simpatiile celor din ţară şi diaspora, dar cum a refuzat să discute cu societatea civilă după obţinerea funcţiei mult visate.

Alţii au crezut cu naivitate în preşedinte şi acum se declară dezamăgiţi că acesta s-a lepădat de justiţie, deşi niciodată nu a fost un adept ale acesteia; mulţi sunt nemulţumiţi pentru faptul că preşedintele nu urmăreşte interesul naţional al poporului român şi promisiunile din campanie electorală; optimiştii ne spun să ne întoarcem în 2014 ca să ne arate că se putea şi mai rău; ni se spune că statul de drept nu este negociabil; se cer demisii de onoare de la unii care nu au auzit niciodată de ea, dar să o mai şi aibă.      Lulea Marius Dorin/Adevărul

N.R. Măi, oameni buni, nouă materialul ăsta nu ne miroase a bine. E cam servit la pont. L-am verificat pe băiatu ăsta care semnează, există. Are și un  Blog . A scris și o carte de specialitate, după cum puteți vedea mai jos. Brrr, dă drumul la niște chestii extrem de periculoase...




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria