Incendiu la Londra: Numărul persoanelor presupus decedate a ajuns la 58

Incendiu la Londra: Numărul persoanelor presupus decedate a ajuns la 58

Numărul persoanelor date dispărute și presupus decedate în urma incendiului din Grenfell Tower (vestul Londrei) a ajuns în prezent la 58, a anunțat sâmbătă comandantul poliției metropolitane londoneze, Stuart Cundy, citat de Reuters, AFP și DPA.

''Există 58 de oameni despre care ni s-a spus că se aflau în Grenfell Tower în acea noapte și care sunt dispărute și de aceea cu tristețe trebuie să presupunem că sunt decedați'', a declarat Cundy în fața presei, adăugând că bilanțul ar putea 'crește'.

Anterior, poliția londoneză anunțase că numărul deceselor confirmate era de 30. Stuart Cundy a precizat că numărul acestor victime este inclus în cel de 58 de persoane despre care se crede că au decedat în incendiul din noaptea de marți spre miercuri.

Dacă bilanțul se va confirma, incendiul de la Grenfell Tower va deveni cel mai grav din Londra de după Al Doilea Război Mondial.

Cel puțin șase cetățeni marocani figurează printre victimele incendiului de la Grenfell Tower, a anunțat sâmbătă Ministerul de Externe de la Rabat.

Presa marocană a relatat vineri despre decesul celor cinci membri ai familiei El-Wahaby, printre care trei copii cu vârste de opt ani, 15 ani și 21 de ani.

Aproape 600 de persoane locuiau în imobilul cu 120 de apartamente situat în districtul North Kansington, din vestul Londrei, care a ars în noaptea de 13 spre 14 iunie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

3 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!