Incendiul din Bamboo: Fondatorul clubului, Joshua Castellano, a postat pe Facebook fotografii din club cu un trabuc în mână după ce legea anti-fumat intrase în vigoare

Incendiul din Bamboo: Fondatorul clubului, Joshua Castellano, a postat pe Facebook fotografii din club cu un trabuc în mână după ce legea anti-fumat intrase în vigoare

Fondatorul si cel care controleaza firma ce detine clubul Bamboo, italianul Joshua Castellano, a postat pe contul sau de Facebook in ultimul an doua fotografii in care apare tinand un trabuc in mana in interiorul unor incinte. Fotografiile sunt postate pe 22 aprilie 2016 si 7 mai 2016, dupa intrarea in vigoare a legii care interzice fumatul in incinte inchise.

Legea anti-fumat a intrat in vigoare pe 17 martie 2016.

Reamintim ca o martora a declarat presei dupa incendiul din clubul Bamboo ca in local s-a fumat toata noaptea, in ciuda avertismentelor date de ospatari. Tanara a spus ca multi clienti fumau "palmat".

Pana la acest moment autoritatile nu au indicat nici o cauza pentru declansarea incendiului care a distrus din temelii clubul Bamboo. Pana la ora scrierii acestei stiri nu s-a inregistrat nici o victima. 27 de persoane au fost spitalizate.

Viceprimarul Sectorului 2: Clubul Bamboo nu avea autorizatie de functionare, nu avea autorizatia de construire receptionata, dar avea un plan de actiune la incendiu avizat de ISU

Viceprimarul Sectorului 2 a declarat sambata dimineata, la Digi 24, ca Clubul Bamboo nu avea autorizate de functionare, insa avea un plan de incendiu autorizat de ISU.

"Nu avea autorizate de functionare, nu avea autorizatia de construire receptionata", a declarat viceprimarul Sectorului 2, precizand ca nu stia acest lucru si l-a aflat dupa ce s-a interesat,.

"Au fost amendati anul trecut pe acest motiv, urmau sa fie amendati din nou si sa li se suspende activitatea. Activitatea nu era acum suspendata, (clubul - n.red.) avea un plan de actiune la incendiu avizat de ISU", a mai declarat viceprimarul, precizand ca proprietarii clbului au depus documentatia la primari "dar incolmpleta, eram intr-o procedura de cerut acte".

"In luna ianuarie ar fi fost amendati, nu au ajuns inca la ei cei de la control", spune viceprimarul.

INCENDIUL din Bamboo Cine detine firma care opera clubul

Clubul Bamboo, care a fost distrus in integralitate in noaptea de vineri spre sambata de un incendiu devastator, este operat de firma Morgana Invest SRL, detinuta de italianul Castellano Vincenzo si societatea Bambu Tei Srl, care are ca actionari trei cetateni italieni si o societate comerciala inregistrata in Cipru.

Vincenzo Castellano este un obisnuit al vietii mondene din Bucuresti, fiind casatorit pentru o vreme cu cantareata Antonia, de care a divortat. El este nepotul lui Joshua Castellano, cel care a fondat clubul Bamboo in urma cu peste un deceniu. Joshua Castellano e cel care controleaza si acum compania care detine clubul, potrivit informatiilor din presa bulevardiera.

Morgana Invest SRL este administrata de Ionut Radu Tarcan si in 2015 a raportat o cifra de afaceri de aproape 9 milioane de lei si un profit de net de peste un milion de lei, avand un numar mediu de 18 angajati. Societatea are si datorii de aproape 13 milioane de lei, conform ultimului raport financiar.




Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Americanii au venit la București pentru Halep. „A fost ca și cum m-ar fi lovit un camion”

3 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

4 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

5 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”