Incident în sistemul naţional de transport gaze naturale; sistări neplanificate în Bacău, Buhuşi şi 5 comune

Incident în sistemul naţional de transport gaze naturale; sistări neplanificate în Bacău, Buhuşi şi 5 comune

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bacău a fost înştiinţat joi că din cauza unui incident produs în sistemul naţional de transport gaze naturale consumatorii din municipiul Bacău, oraşul Buhuşi şi comunele Mărgineni, Măgura, Hemeiuş, Traian şi Letea Veche se confruntă cu sistări neplanificate de gaze naturale.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu, a declarat că, potrivit comunicării, alimentarea cu gaze naturale a fost întreruptă pentru toţi utilizatorii din oraşul Buhuşi, până la remedierea acestei situaţii.

Echipe ale Transgaz S.A. şi Delgaz Grid S.A. lucrează pentru remedierea situaţiei, fiind preconizată o perioadă mai lungă de timp pentru rezolvare, a mai precizat sursa citată.

Autorităţile le recomandă consumatorilor să închidă toate aparatele ce folosesc gaze naturale şi după reluarea distribuţiei, care se va realiza treptat, să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt sfătuiţi să deschidă imediat geamurile pentru a aerisi şi să evite utilizarea iluminatului, aparatelor electrocasnice şi/sau a surselor cu flacără. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…