INCREDIBIL! Dragnea și-a pus o „fostă” secretar general al Guvernului! Presa a scris că împreună „testau” noaptea vilele de protocol

INCREDIBIL! Dragnea și-a pus o „fostă” secretar general al Guvernului! Presa a scris că împreună „testau” noaptea vilele de protocol

Dragnea și-a pus o „fostă” secretar general al Guvernului! Presa a scris că împreună „testau” noaptea vilele de protocol. Ioana Andreea Lambru a fost numita in functia de secretar general al Guvernului, printr-o decizie semnata de premierul Mihai Tudose, publicata marti in Monitorul Oficial, relateaza Agerpres.

Aceasta detinea functia de secretar general adjunct al Guvernului. Ea o va inlocui in functie pe Roxana Cezarina Banica.

Ioana-Andreea Lambru (31 de ani) a fost, in perioada 2009-2011, sefa de cabinet a lui Radu Stroe, care ocupa pe atunci functia de secretar general al PNL. In mai 2011, Lambru a fost desemnata secretar general adjunct al PNL.

Ulterior, in noiembrie 2012, a fost numita secretar general adjunct, post din care a fost eliberata din functie in iulie 2014, prin decizie a premierului Victor Ponta.

DCNews.ro/14 noiembrie 2012/Dragnea îi ia apărarea Andreei Lambru

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, îi ia apărarea noului secretar general adjunct al Guvernului, Andreea Lambru. 

Acesta a declarat marţi seara, la România TV, că este o eroare "crucificarea" mediatică a unui tânăr, Andreea Lambru, numită la 27 de ani secretar general adjunct al Guvernului, doar datorită tinereţii sale, scrie rtv.net.

Dragnea a intervenit telefonic în cadrul emisiunii "Ultima Oră", în care se discuta desre numirea lui Lambru în cadrul SGG. "Nu înţeleg de ce este un asemenea jihad pe un tânăr de 27 de ani. Eu o cunosc pe fata asta de doi ani, de când am făcut USL-ul şi este foarte bună pe organizare. Este o fată în care cred foarte mult", a declarat Liviu Dragnea.

Acesta s-a arătat nemulţumit de speculaţiile din presă legate de numele lui Lambru. "Ca să distrugem un copil, un tânăr de 27 de ani cu tot felul de canapele... De unde până unde?", s-a întrebat pesedistul.

El a ridicat obiecţii asupra modului în care numirea lui Lambru a fost reflectată în mass-media. "Eu vorbesc de un tânăr crucificat la televizor şi cred că este o greşeală. Am intervenit pentru că se pune problema despre o tânără într-un mod incorect", a mai spus Dragnea.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...