Info. Dragnea, crize de isterie din ce în ce mai dese și tot mai multe pahare! „Foarte puțini mai ajung la el, are atacuri de panică!”

Info. Dragnea, crize de isterie din ce în ce mai dese și tot mai multe pahare! „Foarte puțini mai ajung la el, are atacuri de panică!”

Info. Dragnea, crize de isterie din ce în ce mai dese și tot mai multe pahare! „Foarte puțini mai ajung la el, are atacuri de panică!” Am reușit, în sfârșit, după luni în care Dragnea a curățat tot personalul care-l deservea, să intrăm din nou în anturajul lui.

Și avem informații proaspete. De pildă, a devenit pur și simplu dependent de Irina, țiitoarea. Ea este, în acest moment, singurul om în care are cea mai mare încredere. Și este singura lui interfață cu cei cu care mai interacționează. Din ce în ce mai puțini. Sursa noastră spune că inclusiv relația cu Vâlcov s-a răcit foarte mult. Că persoana cu care-și petrece puținul timp liber avut la dispoziție este Ionel Arsene. Și că la aceste întâlniri se consumă din ce în ce mai multe pahare.

Crize de isterie din ce în ce mai dese. Au apărut atacurile de panică.

Se enervează din orice. Cea mai folosită expresie este „Trebuie să le fac eu pe toate?”. Mai nou, nu este săptămână să nu ajungă un medic la Scroviștea. La cel mai mic semn, la cea mai mică durere sau simptom cheamă medicul. Îi este frică să nu fie otrăvit. Paranteză: aceeași obsesie o are și Tăriceanu, căruia i se aduce mâncare de acasă la Parlament. 



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…