Info. Pieleanu, operat de urgență pe creier. Nu-i mai răspundea lui Dragnea la telefon...

Info. Pieleanu, operat de urgență pe creier. Nu-i mai răspundea lui Dragnea la telefon...

Pieleanu, operat de urgență pe creier. Nu-i mai răspundea lui Dragnea la telefon... Operația a descurs bine, iar Marius Pieleanu este în stare stabilă la Terapie Intensivă. Însă tot nu l-a sunat pe Dragnea, ci pe medicul care l-a operat.

Operația a fost făcută de Acad.Prof.dr. Ioanel Sinescu, rector al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Declarația profesorului care l-a operat spune totul: „Totul a decurs foarte bine, dumnealui se simte foarte bine în momentul de față și suntem foarte optimiști pentru ceea ce urmează. Operația a durat cam o oră și jumătate și s-a adresat unui organ mai greu accesibil din punct de vedere chirurgical, pentru o patologie un pic mai pretențioasă, dar totul a decurs normal, în parametri absolut firești.

Marius Pieleanu este într-o rezervă de Terapie Intensivă la centrul nostru. Cam acum o oră am avut plăcerea să primesc un telefon de la dumnealui: este foarte bine, anestezia a trecut, este tonic și optimist.", a declarat dr. Sinescu.

NOTĂ. Informația aceasta are elemente de conținut care ar putea-o transforma în pamflet...


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro