Info. Tudorel Toader va fi remaniat prin restructurarea Guvernului. Dăncilă, pusă cu spatele la zid. ALDE ar mai putea primi un minister

Info. Tudorel Toader va fi remaniat prin restructurarea Guvernului. Dăncilă, pusă cu spatele la zid. ALDE ar mai putea primi un minister

Info. Tudorel Toader va fi remaniat prin restructurarea Guvernului. Dăncilă, pusă cu spatele la zid. ALDE ar mai putea primi un minister. Conform ultimelor informații, PSD va decide miercuri în CEx restructurarea Guvernului Dăncilă. Asta, pentru ca premierul să nu aibă nicio marjă de manevră. Dragnea, ca o jigodie incredibilă, se ascunde în spatele partidului pentru a o umili pe Dăncilă. Și, spun sursele noastre, l-ar fi mituit și pe Tăriceanu cu un nou minister. În acest fel, Toader, Plumb, Intotero și, cel mai probabil Bădălău, vor fi remaniați prin vot în Parlament. Dăncilă nu va putea să se opună partidului, iar Iohannis va fi nevoit doar să ia act de numirea noilor miniștri. 

Însă nu asta este miza lui Dragnea, s-o umilească pe Dăncilă. Ci s-a pună la zid, să semneze OUG! Pentru că Dăncilă se justifică acum în fața partidului că neavând un prioect de la Toader, nu are ce să semneze. Iar Dragnea îi arată el! Va avea proiectul pe masă a doua zi după ce va fi învestit noul ministru al Justiției. Sursele noastre din PSD spun că asta este miza: ca Dăncilă să cedeze și să semneze OUG-ul care-l salvează pe Dragnea. Dacă n-o va face, va deveni o paria în PSD și va fi schimbată.



Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”