Info. Tudorel Toader va fi remaniat prin restructurarea Guvernului. Dăncilă, pusă cu spatele la zid. ALDE ar mai putea primi un minister

Info. Tudorel Toader va fi remaniat prin restructurarea Guvernului. Dăncilă, pusă cu spatele la zid. ALDE ar mai putea primi un minister. Conform ultimelor informații, PSD va decide miercuri în CEx restructurarea Guvernului Dăncilă. Asta, pentru ca premierul să nu aibă nicio marjă de manevră. Dragnea, ca o jigodie incredibilă, se ascunde în spatele partidului pentru a o umili pe Dăncilă. Și, spun sursele noastre, l-ar fi mituit și pe Tăriceanu cu un nou minister. În acest fel, Toader, Plumb, Intotero și, cel mai probabil Bădălău, vor fi remaniați prin vot în Parlament. Dăncilă nu va putea să se opună partidului, iar Iohannis va fi nevoit doar să ia act de numirea noilor miniștri. 

Însă nu asta este miza lui Dragnea, s-o umilească pe Dăncilă. Ci s-a pună la zid, să semneze OUG! Pentru că Dăncilă se justifică acum în fața partidului că neavând un prioect de la Toader, nu are ce să semneze. Iar Dragnea îi arată el! Va avea proiectul pe masă a doua zi după ce va fi învestit noul ministru al Justiției. Sursele noastre din PSD spun că asta este miza: ca Dăncilă să cedeze și să semneze OUG-ul care-l salvează pe Dragnea. Dacă n-o va face, va deveni o paria în PSD și va fi schimbată.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Dar manual” / Renate Weber i-a dat fetei ei 100.000 de euro

2 Încă o ţară interzice accesul românilor, din 13 iulie. Lista completă a statelor care ne-au impus restricţii

3 Incident „ciudat” / Dacian Cioloș: „Aflu că unele televiziuni spun că aș fi „forțat” urcarea într-un avion de la…

4 Informație / După locale, PSD își va schimba denumirea. Nu este exclusă spargerea în două a partidului

5 Trei județe nu au raportat niciun caz nou de coronavirus. București și Argeș, cele mai multe îmbolnăviri în ul…