Info. Voi știți în baza a ce „document” cere A.Florea Dosarul Dragnea de la DNA? Știați că procuroarea Lăncrănjan este amenințată cu pușcăria?

Info. Voi știți în baza a ce „document” cere A.Florea Dosarul Dragnea de la DNA? Știați că procuroarea Lăncrănjan este amenințată cu pușcăria?

Informație. Voi știți în baza a ce „document” cere A.Florea Dosarul Dragnea de la DNA? Știați că procuroarea Lăncrănjan este amenințată cu pușcăria? Astăzi, pentru a patra oară, Adina Florea a trimis un procuror să ridice Dosarul Dragnea/TelDrum. Și a lăsat o ordonanță prin care dă un termen de două zile pentru ca procuroare de caz Lăncrănjan să predea dosarul. Jurnalista Ondine Gherguț dezvăluie pe contul său de Facebook că procuroarea Lăncrănjan a fost amenințată cu pușcăria! Însă motivul pentru care cere Adina Florea dosarul ar trebui să ducă la arestarea sa imediată. Dar și a celor care au pus la cale manevra. Pentru că aici avem un caz clar de înțelegere între procurori și infractori!

Jurnalistul Liviu Avram spune totul pe blogul său din  Adevărul

Din informaţiile disponibile până acum, undeva pe la jumătatea lunii decembrie anul trecut, unul din inculpaţii din dosarul TelDrum - Liviu Dragnea, investigat la DNA, a depus un memoriu (atenţie: un memoriu, nu un denunţ, nu o sesizare) în care, printre altele, menţiona şi numele unui magistrat. După două zile, un procuror de la Secţia specială s-a prezentat la DNA şi a solicitat dosarul TelDrum, pe motiv că, atâta timp cât acolo apărea şi un magistrat, dosarul era de competenţa acestei Secţii. Chestiunea care se cere lămurită e următoarea: de unde au aflat atât de operativ procurorii din Secţia specială că în dosarul TelDrum a apărut intempestiv şi un magistrat? A existat sau nu o colaborare nelegitimă între autorul memoriului şi procurorii din Secţia specială, menită strict să scoată dosarul lui Dragnea din ghearele DNA? Şi dacă da, cine îi poate ancheta pe aceşti procurori?

Ondine Gherguț: Alexandra Lăncrănjan a fost amenințată cu pușcăria

„Procurorul Alexandra Lăncrănjan de la DNA, care îl anchetează pe DRAGNEA, a fost AMENINȚAT cu pușcăria dacă în 2 zile nu predă dosarul TELDRUM secției speciale înființată de TOADER și PSD.
Veniți în stradă!
Unealta Gh. STAN și subordonata sa Adina FLOREA au trimis azi la DNA un polițist judiciarist de la secția specială a lui TOADER, cu o ordonanță de preluare a dosarului TELDRUM în care DRAGNEA este urmărit penal!
Este a patra oară când această secție, special înființată pentru protejarea infractorilor și șantajarea procurorilor, încearcă să preia dosarul TELDRUM de la DNA.”, a scris pe Facebook respectata jurnalistă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa