Info. Vosganian, primul lider care sugerează că ALDE schimbă tabăra în septembrie! S-a stabilit și numele noului premier

Info. Vosganian, primul lider care sugerează că ALDE schimbă tabăra în septembrie! S-a stabilit și numele noului premier

Info. Vosganian, primul lider care sugerează că ALDE schimbă tabăra în septembrie! S-a stabilit și numele noului premier. 

Astăzi, la Iași, după o întâlnire cu ministrul Culturii, preşedintele Consiliului Judeţean, Maricel Popa, lider al PSD Iaşi, a anunțat că la începutul lunii decembrie va avea loc Balul Centenarului şi că la eveniment va fi invitat „tot Guvernul". Prezent la eveniment, Varujan Vosganian a intervenit spunând că va fi invitat, cităm: „Guvernul de atunci”.

Este pentru prima oară când un lider ALDE sugerează că partidul condus de Tăriceanu va schimba tabăra în septembrie. Conform informațiilor noastre, pe care de altfel le-am făcut publice încă din perioada moțiunii de cenzură inițiate de PNL, actualul guvern va fi dat jos, printr-o moțiune de cenzură la începutul lunii septembrie. 

Potrivit surselor noastre, există un larg consens ca Lucian Croitoru, unul dintre cei mai respectați economiști, consilier al guvernatorului BNR, să fie propus de către noua majoritate parlamentară președintelui pentru funcția de premier. Croitoru a mai fost propus și în 2009, de către fostul președinte Băsescu pentru funcția de premier.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...