Informație-BOMBĂ! Dragnea și Iordache au fost SCHIMBAȚI de la conducerea Camerei Deputaților! VIDEO

Informație-BOMBĂ! Dragnea și Iordache au fost SCHIMBAȚI de la conducerea Camerei Deputaților! VIDEO

Opoziție: „Liviu Dragnea și Florin Iordache sunt foști lideri ai Camerei”. PNL va cere Secretariatului general al Camerei Deputaților să trimită la Monitorul Oficial hotărârile de revocare în cazul lui Liviu Dragnea și Florin Iordache, susțin surse politice din partidul liberal.

Raluca Turcan susține că votul dat în Parlament, chiar dacă nu a fost supus de președintele de for, a respectat procedura, așa că Liviu Dragnea a pierdut funcția de președinte al Camerei Deputaților.

"Dl Dragnea a fugit. A capturat statul român și prin interpusi, exact așa cum fac infractiorii. Iar cel mai umil și slugarnic interpus este Florin Iordache. Realitatea este că majoritatea PSD ALDE nu mai există. Punct. Doi -Liviu Dragnea este revocat din funcția de presedinte al Camerei Deputaților. Florin Iordache este revocat din funcția de vicepreședinte al camerei Deputaților. 4. Procedura de vot stabilită pentru a merge mai departe cu orice fel de lege e votul cu mâna ridicată", a declarat Raluca Turcan.

„În acest moment, Liviu Dragnea și Florin Iordache sunt foști lideri ai Camerei Deputaților”, a precizat Eugen Tomac, președintele PMP.

Deocamdată este incert dacă Liviu Dragnea și Florin Iordache mai conduc Camera Deputaților, deoarece președintele de ședință a refuzat să supună la vot cererile Opoziției, iar aceștia au votat cu mâinile ridicate. PNL, USR și PMP invocă o decizie a CCR care spune că plenul este suveran.

Liderii Opozitiei au anuntat, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, ca Liviu Dragnea a fost demis din functia de presedinte al Camerei. Ei se bazeaza pe un vot condus de un vicepresedinte al CD, deputatul PNL Marilen Pirtea. PSD nu recunoaste insa acest vot.

Pirtea, in calitate de vicepresedinte, a supus votulu iParlamentului revocarea lui Dragnea si Iordache. 112 parlamentari au votat „Da”, insa PSD sustine ca votul nu a respectat regulamentul Camerei Deputatilor.

 
 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale