Informație. Cică Norica Nicolai a fost internată cu gripă, în stare gravă./UPDATE

Informație. Cică Norica Nicolai a fost internată cu gripă, în stare gravă./UPDATE

Informație. Cică Norica Nicolai a fost internată cu gripă, în stare gravă. Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, a ajuns, în stare gravă, la spital! Conform primelor informații, Nicolai are gripă, boala care face ravagii în România, relatează una dintre vuvuzelele Propagandei PSD.

UPDATE1/Nicolai a spus, la România TV, că de două săptămâni tușește, iar situația s-a agravat în această situație. Medicii i-au administrat medicamente injectabile, dar și perfuzii, urmând ca în câteva zile să i se pună un diagnostic.

”De două săptămâni încerc să fac față unei răceli puternice. De dimineață am alunecat și am căzut. Am fost în spital, pe perfuzii. Nu mi-am făcut vaccinul. Am o tuse foarte puternică, îmi taie respirația.”, a spus Norica Nicolai.

UPDATE/După ce în presă s-a vehiculat că suferă de gripă, Norica Nicolai a spus la Antena 3 că se simte mai bine, tușește, mai are de făcut niște perfuzii, iar medicii au decis să o țină sub observație, dar nu a fost diagnosticată cu gripă.

Norica Nicolai a mers la medici, iar aceștia au luat decizia de a o interna, după ce i-au făcut testul la gripă care a ieșit pozitiv, informează România TV.

România se află în plină epidemie națională de gripă. La nivel național, numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 68.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria