Informație. Dăncilă îi cere lui Dragnea o rezoluție a unui for al PSD pentru a da ordonanța de amnistie și grațiere! NU se opune!

Informație. Dăncilă îi cere lui Dragnea o rezoluție a unui for al PSD pentru a da ordonanța de amnistie și grațiere! NU se opune! Iar forul care va adopta o astfel de rezoluție, menită să ducă la „repararea nedreptăţilor din Justiţie“, va fi Consilul Național al PSD din 16 decembrie. Ordonanța va fi adoptată guvern, în mod cert, în săptămâna imediat următoare. Adică înaintea votului pe moțiunea de cenzură, care va fi, cel mai probabil, amânat pentru săptămâna Crăciunului!

Conform informațiilor noastre, ordonanța nu va conţine cuvintele amnistie şi graţiere, ci e pregătită o variantă care să „repare nedreptăţile din Justiţie“, conform rezoluției care va fi adoptată în Consiliul Național.

Însă prevederile ordonanței ar anula direct unele condamnări și va permite, în regim de urgență, revizuirea sentinţelor considerate ilegale, pe motiv că se bazează pe probe rezultate din cooperarea dintre SRI şi procurori.

Ordonanța este scrisă deja de Toader și se așteaptă doar dispozitivul deciziei CCR de astăzi la sesizarea lui Iordache pentru a se armoniza cu acesta.

Practic, o astfel de măsură ar anula condamnarea de trei ani şi jumătate cu executare primită de Liviu Dragnea în primă instanţă şi, în plus, l-ar lăsa pe liderul PSD şi cu cazierul curat. Eventuala ordonanţă l-ar salva şi pe Darius Vâlcov, unul dintre sfetnicii liderului PSD, condamnat în primă instanţă la nu mai puţin de 8 ani de închisoare pentru corupţie.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie. Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!” / Cum i-au amenința…

2 PSD, în pragul exploziei! Procurorii se pregătesc de reținerea „Rețelei Burci” / Cristian Burci, fugit acum în D…

3 CCR, asasinii României / Bombe epidemiologice în toată țara: sute de bolnavi sau suspecți de infectare cu Covid-…

4 VIDEO Ciolacu vrea „adevărul” despre incidentul cu deputații PSD!!! Uite, boule, adevărul!

5 Securist împuțit! În Grecia, Cataramă a purtat mască non-stop! În România a făcut miting contra purtării ei!