Informație. Dragnea a dat ordin ca Iordache să facă „o listă cu toți procurorii și judecătorii care-au lucrat pentru statul paralel”. „Să-i dăm afară, să-i lăsăm fără pensie!”

Informație. Dragnea a dat ordin ca Iordache să facă „o listă cu toți procurorii și judecătorii care-au lucrat pentru statul paralel”. „Să-i dăm afară, să-i lăsăm fără pensie!”

 Informație. Dragnea a dat ordin ca Iordache să facă „o listă cu toți procurorii și judecătorii care-au lucrat pentru statul paralel”. „Să-i dăm afară, să-i lăsăm fără pensie!” Conform sursei noastre, inițial, ideea a fost lansată de Șerban Nicolae care i-ar fi prezentat lui Dragnea un proiect de lege în acest sens. Adică toți procurorii și judecătorii care au lucrat de-a lungul timpului în dosare în baza protocoalelor încheiate între Parchetul general și SRI să fie eliminați din sistem și să nu beneficieze de pensia specială de magistrați. Acum, Dragnea vrea să-i dea pe toți pe mâna secției speciale de anchetare a magistraților. Iar Iordache a primit ordin să facă o listă pe care să i-o dea ulterior lui Dragnea.

Conform ordinului lui Dragnea, în OUG nr.7/2019 a fost introdusă posibilitatea eliberării din funcție a magistraților pentru neîndeplinirea condiției de bună reputație. (Modificarea art. 65 alin. 1 lit. i din Legea nr. 303/2004).

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...

5 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat