Informație. Dragnea transmite prin Iordache ordinele către Savonea și Dorneanu. Planul e să-l scoată din pușcărie până în localele de la anul!

Informație. Dragnea transmite prin Iordache ordinele către Savonea și Dorneanu. Planul e să-l scoată din pușcărie până în localele de la anul! Eliberarea sa să dea o nouă emulație primarilor PSD, să obțină un scor bun, să preia conducerea partidului și să rămână la putere după alegerile parlamentare din toamna lui 2020! În alianță cu Tăriceanu și UDMR!

Conform informațiilor noastre, în următoarele zile vor fi devoalate în detaliu mișcările prin care gruparea din jurul Liei Savonea, pe care Dragnea o numește „prim-ministrul Justiției”, sau „premierul meu de suflet”, va crea cadrul scoaterii lui Dragnea din pușcărie. 

Să nu uităm, oameni buni, că Dragnea controlează CSM, Inspecția Judiciară, Secția Specială, CCR și, din toamnă, Curtea Supremă!

Mai mult, dacă CCR va valida modificările făcute de Iordache la Coduri, dosarul său cu TelDrum de la DNA se va subția substanțial!

Dragnea controlează încă mare parte din partid. Sursele noastre spun că momentul huiduirii lui Oprișan de la Congres a fost cerut de el. Dăncilă nu este recunoscută nici măcar de organizația Teleorman!

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Veștile triste încep să se confirme! Conducerea Chinei a trimis 40 de incineratoare mobile în Wuhan

2 VIDEO Veste sinistră în presa americană: Regimul de la Beijing ar fi decis abandonarea orașului Wuhan! Oamenii…

3 Cum arată sondajul cu care i-a păcălit Ciolacu pe pesediști în CEx

4 Informație / Probleme la CCR. Președintele, întâlnire de taină cu liberalii la Vila Lac

5 Document / Fraților, suntem luați de proști? Predoiu cere detaşarea la Ministerul Justiţiei a unei judecătoare c…

recomandări

Te ia DNA: Mircea Man

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când pui un GoPro pe placa de surfing