Informație. Dragnea transmite prin Iordache ordinele către Savonea și Dorneanu. Planul e să-l scoată din pușcărie până în localele de la anul!

Informație. Dragnea transmite prin Iordache ordinele către Savonea și Dorneanu. Planul e să-l scoată din pușcărie până în localele de la anul! Eliberarea sa să dea o nouă emulație primarilor PSD, să obțină un scor bun, să preia conducerea partidului și să rămână la putere după alegerile parlamentare din toamna lui 2020! În alianță cu Tăriceanu și UDMR!

Conform informațiilor noastre, în următoarele zile vor fi devoalate în detaliu mișcările prin care gruparea din jurul Liei Savonea, pe care Dragnea o numește „prim-ministrul Justiției”, sau „premierul meu de suflet”, va crea cadrul scoaterii lui Dragnea din pușcărie. 

Să nu uităm, oameni buni, că Dragnea controlează CSM, Inspecția Judiciară, Secția Specială, CCR și, din toamnă, Curtea Supremă!

Mai mult, dacă CCR va valida modificările făcute de Iordache la Coduri, dosarul său cu TelDrum de la DNA se va subția substanțial!

Dragnea controlează încă mare parte din partid. Sursele noastre spun că momentul huiduirii lui Oprișan de la Congres a fost cerut de el. Dăncilă nu este recunoscută nici măcar de organizația Teleorman!

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documente

Citește și:

populare
astăzi

1 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

2 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

3 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

4 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…

5 Întâlniri de taină în biserică între şefii Poliţiei şi membri ai clanului Duduianu, în miez de noapte