Informație. Dragnea transmite prin Iordache ordinele către Savonea și Dorneanu. Planul e să-l scoată din pușcărie până în localele de la anul!

Informație. Dragnea transmite prin Iordache ordinele către Savonea și Dorneanu. Planul e să-l scoată din pușcărie până în localele de la anul!

Informație. Dragnea transmite prin Iordache ordinele către Savonea și Dorneanu. Planul e să-l scoată din pușcărie până în localele de la anul! Eliberarea sa să dea o nouă emulație primarilor PSD, să obțină un scor bun, să preia conducerea partidului și să rămână la putere după alegerile parlamentare din toamna lui 2020! În alianță cu Tăriceanu și UDMR!

Conform informațiilor noastre, în următoarele zile vor fi devoalate în detaliu mișcările prin care gruparea din jurul Liei Savonea, pe care Dragnea o numește „prim-ministrul Justiției”, sau „premierul meu de suflet”, va crea cadrul scoaterii lui Dragnea din pușcărie. 

Să nu uităm, oameni buni, că Dragnea controlează CSM, Inspecția Judiciară, Secția Specială, CCR și, din toamnă, Curtea Supremă!

Mai mult, dacă CCR va valida modificările făcute de Iordache la Coduri, dosarul său cu TelDrum de la DNA se va subția substanțial!

Dragnea controlează încă mare parte din partid. Sursele noastre spun că momentul huiduirii lui Oprișan de la Congres a fost cerut de el. Dăncilă nu este recunoscută nici măcar de organizația Teleorman!





Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa