Informație. Fraților, am văzut 80 de secunde din filmulețul cu Dragnea când taie porcul la vila SRI! Un singur cuvânt: SLUGĂ!

Informație. Fraților, am văzut 80 de secunde din filmulețul cu Dragnea când taie porcul la vila SRI! Un singur cuvânt: SLUGĂ!

Informație. Fraților, am văzut 80 de secunde din filmulețul cu Dragnea când taie porcul la vila SRI! Un singur cuvânt: SLUGĂ! Culmea, filmarea am văzut-o la unul dintre foștii generali SRI apropiați de Dragnea! Omul care protejează din umbră afacerile fraților Ciocan de la Olt, prieteni și foști asociați cu Dragnea. Ciocanii sunt, la rândul lor, sponsorii politici ai vicepremierului Paul Stănescu.

„Eminența cenușie”, fratele Cornel Ciocan, tocmai a ieșit din pușcărie și tocmai a pus labele pe jumătate din afacerea cu gunoi din Olt. Dragnea știe despre ce vorbim, în primul mandat la Ministerul Dezvoltării, firma lui Ciocan, acum sub un alt nume, făcea curățenie în minister. Iar dacă vă întrebați de unde are Vanghelie toate acele povești SF cu care iese pe Antena 3, aflați că îi numără bășinile aceluiași general. Sub oblăduirea căruia frații Ciocan și Vanghelie au făcut afaceri profitabile pe banii primăriei de la Sectorul 5.

Cum în filmuleț apare și o secvență cu Ghiță, filmarea pare a proveni de la camerele de luat vederi ale incintei...


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă

3 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”

4 VIDEO Cum arată acum prima și singura autostradă construită de chinezi în România

5 Foarte interesante amănunte...