Informație. Fraților, am văzut 80 de secunde din filmulețul cu Dragnea când taie porcul la vila SRI! Un singur cuvânt: SLUGĂ!

Informație. Fraților, am văzut 80 de secunde din filmulețul cu Dragnea când taie porcul la vila SRI! Un singur cuvânt: SLUGĂ!

Informație. Fraților, am văzut 80 de secunde din filmulețul cu Dragnea când taie porcul la vila SRI! Un singur cuvânt: SLUGĂ! Culmea, filmarea am văzut-o la unul dintre foștii generali SRI apropiați de Dragnea! Omul care protejează din umbră afacerile fraților Ciocan de la Olt, prieteni și foști asociați cu Dragnea. Ciocanii sunt, la rândul lor, sponsorii politici ai vicepremierului Paul Stănescu.

„Eminența cenușie”, fratele Cornel Ciocan, tocmai a ieșit din pușcărie și tocmai a pus labele pe jumătate din afacerea cu gunoi din Olt. Dragnea știe despre ce vorbim, în primul mandat la Ministerul Dezvoltării, firma lui Ciocan, acum sub un alt nume, făcea curățenie în minister. Iar dacă vă întrebați de unde are Vanghelie toate acele povești SF cu care iese pe Antena 3, aflați că îi numără bășinile aceluiași general. Sub oblăduirea căruia frații Ciocan și Vanghelie au făcut afaceri profitabile pe banii primăriei de la Sectorul 5.

Cum în filmuleț apare și o secvență cu Ghiță, filmarea pare a proveni de la camerele de luat vederi ale incintei...


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”