Informație-ȘOC! Avionul cu care a ajuns Dragnea pe furiș la Sofia a plecat apoi spre Rusia! Amănunte INCENDIARE! Document!

Informație-ȘOC! Avionul cu care a ajuns Dragnea pe furiș la Sofia a plecat apoi spre Rusia! Amănunte INCENDIARE! Document!

Informație-ȘOC! Avionul cu care a ajuns Dragnea pe furiș la Sofia a plecat apoi spre Rusia! Amănunte INCENDIARE! Document! De ce a zburat Dragnea pe furiș la Sofia cu un avion privat și unde a plecat în vacanță? Noi detalii despre plecarea liderului PSD, Liviu Dragnea, în vacanță. Toate informațiile obținute de G4Media.ro  indică faptul că liderul PSD a dorit să lase cât mai puține urme în legătură cu destinația finală de vacanță și să treacă cât mai puțin observat. G4Media.ro a aflat astăzi noi informații care indică acest lucru. Dragnea a închiriat un avion privat de la compania aeriană sârbească Air Pink.

Avionul de mici dimensiuni, un Cessna Citationn XLS a venit de la Verona la București pe data de 2 ianuarie. Potrivit surselor G4Media.ro, Dragnea a plecat cu acest avion însoțit de iubita sa, Irina Tănase, de pe terminalul Țiriac Air la ora 19.37, așa cum rezultă din datele de zbor publice ale avionului Cessna Citation al companiei Air Pink, disponibile de pe site-ul flightaware.com, care păstrează toate datele de zbor ale unui avion care decolează și aterizează de pe un aeroport.

Avionul a aterizat la Sofia pe 2 ianuarie la 20.17, dar de aici nu mai este foarte clar care a fost următoareea destinație a liderului PSD. Avionul Cessna Citation XLS care l-a dus pe Dragnea la Sofia se oprește aici și pleaca a două zi, pe 3 ianuarie, în Platov, Rusia. Vezi mai jos datele de zbor.

Potrivit unor surse, Dragnea ar fi plecat mai departe de la Sofia cu Turkish Airlanes până la Instanbul și de acolo într-o destinație exotică, insulele Maldive. Nu e clar cine a plătit costurile deplasării cu avionul privat până la Sofia.

Potrivit specialiștilor consultați de G4Media.ro , costul închirierii unui avion de mici dimensiuni de tip Cessna se ridică la 3000 de euro pe oră, la care se adaugă taxe de aeroport și o parte din costurile de aducere a aeronavei în locul comenzii.

Zborul lui Dragnea de la București la Sofia a durat 40 de minute.





Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro