Informație. Sute de primari PSD își negociază plecarea din partid după prezidențiale! Primar PSD: Dobitocii de la vârful partidului i-au învrăjbit pe oameni!

Informație. Sute de primari PSD își negociază plecarea din partid după prezidențiale! Primar PSD: Dobitocii de la vârful partidului i-au învrăjbit pe oameni!

Informație. Sute de primari PSD își negociază plecarea din partid după prezidențiale! Primar PSD: Dobitocii de la vârful partidului i-au învrăjbit pe oameni! „O să ne facem că lucrăm la prezidențiale. Eu, dacă mă roagă doamna premier(nr:Dăncilă) să lupt pentru pentru candidatul nostru la prezidențiale o să-i spun în față, direct: Să lupte Codrin Ștefănescu! Că văd că nu s-a schimbat nimic, tot cu învrăjbirea oamenilor se merge în continuare. După prezidențiale, unde-o să luăm praful de pe tobă, o să le spun pa!”, a declarat un primar PSD de comună din județul Hunedoara pentru Comisarul.ro.

Și ca el, spun surse din PSD, ar fi sute. Care au semnalizat partidului că în cazul unui insucces, altminteri previzibil, la prezidențiale, vor candida independenți sau pentru alte partide.

Conform informațiilor noastre, Moldova este regiunea în care PSD va pierde cei mai mulți primari.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

3 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

4 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

5 Ucraina / perspectiva repetării scenariului sfâşierii Iugoslaviei