Informație. Sute de primari PSD își negociază plecarea din partid după prezidențiale! Primar PSD: Dobitocii de la vârful partidului i-au învrăjbit pe oameni!

Informație. Sute de primari PSD își negociază plecarea din partid după prezidențiale! Primar PSD: Dobitocii de la vârful partidului i-au învrăjbit pe oameni!

Informație. Sute de primari PSD își negociază plecarea din partid după prezidențiale! Primar PSD: Dobitocii de la vârful partidului i-au învrăjbit pe oameni! „O să ne facem că lucrăm la prezidențiale. Eu, dacă mă roagă doamna premier(nr:Dăncilă) să lupt pentru pentru candidatul nostru la prezidențiale o să-i spun în față, direct: Să lupte Codrin Ștefănescu! Că văd că nu s-a schimbat nimic, tot cu învrăjbirea oamenilor se merge în continuare. După prezidențiale, unde-o să luăm praful de pe tobă, o să le spun pa!”, a declarat un primar PSD de comună din județul Hunedoara pentru Comisarul.ro.

Și ca el, spun surse din PSD, ar fi sute. Care au semnalizat partidului că în cazul unui insucces, altminteri previzibil, la prezidențiale, vor candida independenți sau pentru alte partide.

Conform informațiilor noastre, Moldova este regiunea în care PSD va pierde cei mai mulți primari.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

2 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

3 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

4 Foarte interesante amănunte!

5 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...