Informații-ȘOC! Noua șefă de la ANAF a fost contabila firmei de salubritate din Cârcea! E o MINCINOASĂ! A picat de 5 ori examenul de inspector! Ce firme a avut.

Informații-ȘOC! Noua șefă de la ANAF a fost contabila firmei de salubritate din Cârcea! E o MINCINOASĂ! A picat de 5 ori examenul de inspector! Ce firme a avut.

Informații-ȘOC! Noua șefă de la ANAF a fost contabila firmei de salubritate din Cârcea! E o MINCINOASĂ! A picat de 5 ori examenul de inspector! Și nu de două ori, așa cum a declarat, mințind, joi. Ce firme a avut. Proaspăta șefă a ANAF, craioveanca Mihaela Triculescu, a picat de cinci ori în trei ani examenul oral pentru ocuparea unor funcții de inspector la Antifraudă. S-a întâmplat în perioada 2014-2016, dezvăluie  Newsweek România .

Mihaela Triculescu și-a început cariera la firma de salubritate a comunei Cârcea din județul Dolj. Era contabilă. De acolo, a ajuns director adjunct la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților a județului Dolj. Apoi, și-a deschis un cabinet individual de insolvență. Fără nici o legătură cu Fiscul, ministrul Finanțelor a propus ca această să ocupe funcția de șef al Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

„Desemnarea doamnei Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilită după evaluarea mai multor propuneri făcute de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici. Doamna Mihaela Triculescu este economist cu o vastă experiență", se menționează într-un comunicat de presă al Guvernului.

Două examene pierdute la oral

Primul examen a fost susținut în martie 2014. Atunci, Mihaela Triculescu a râvnit la funcția de inspector principal în cadrul Direcției de Combatere a Fraudelor, din cadrul Direcției Generale Antifraudă Fiscală. La proba scrisă, a luat 50 de puncte din 100, dar a fost admisă. Însă a avut ghinion: oralul a fost mai greu, iar examinatorii au respins-o.

Nu s-a dat bătută. Câteva luni mai târziu, în octombrie, și-a depus dosarul pentru un post de inspector antifraudă la Serviciul de control antifraudă din cadrul Direcției Regionale Antifraudă Târgu Jiu. La fel ca la primul examen, a fost admisă cu 72,5 puncte la scris, dar și de această dată oralul i-a dat bătăi de cap. Nu a reușit să treacă examenul vorbit, așa că a fost respinsă din nou.

2015, an cu ghinion

Câteva luni mai târziu, în mai 2015, Mihaela Triculescu și-a încercat norocul pentru un post în structura centrală a Direcției Generale Antifraudă Fiscală. Conform documentelor aflate în posesia Newsweek România, Triculescu a candidat pentru un post în Direcția Control cu risc fiscal și intervenție rapidă. La proba scrisă a obținut 75 de puncte. Ulterior, în iunie 2015, a dat și proba orală. Dar, și de această dată, noua șefă a ANAF a picat examenul.

 La sesiunea din octombrie 2015, Mihaela Triculescu și-a depus din nou dosarul, tot pentru funcția de inspector principal Direcția Control cu risc fiscal și intervenție rapidă. De această dată, a trecut examenul scris cu 82,5 puncte. Nici atunci, însă, nu a trecut de exigența evaluatorilor de la oral.

2016. Picată din nou la vorbit

Mihaela Triculescu nu a renunțat nici în anul 2016. În acel an, și-a depus dosarul pentru un post de inspector superior în cadrul Direcției de Combatere a Fraudelor, din aparatul central al Direcției Generale Antifraudă Fiscală. La proba scrisă a fost admisă cu 62,5 puncte. Dar a picat cu brio la examenul oral.

Noua șefă ANAF are o firmă de soft și recent s-a retras din două societăți, una preluată cu doar șase luni în urmă

Noul preşedinte ANAF se numeşte Mihaela TRICULESCU (foto), s-a născut pe 3 mai 1976 în municipiul Craiova şi, în afară de faptul că este practician în insolvenţă (C.I.I TRICULESCU MIHAELA, cabinet înfiinţat în septembrie 2016), se poate spune că este şi om de afaceri… din moment ce figurează ca unic asociat şi administrator la o firmă, potrivit  Supervizor.ro .

Deosebit de interesant în actualul context este faptul că, până în urmă cu două luni, Mihaela TRICULESCU mai controla două firme, dar a renunţat atât la calitatea de asociat majoritar, cât şi la atribuţiile de administrator. Să le luăm pe rând.

75% – rata profitului la firma de consultanţă

PERFECT BALANCE PROFESIONAL SRL Craiova (CUI/CIF: 36622438) a fost înfiinţată în octombrie 2016 de Mihaela TRICULESCU (unic asociat şi administrator) şi urma să presteze “activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management” (Cod CAEN: 7022).

În 2016 nu a făcut mare brânză, dar în 2017 a reuşit să înregistreze un profit net de 70.911 lei, la o cifră de afaceri de 94.282 lei, performanţă obţinută cu un singur angajat. PERFECT BALANCE PROFESIONAL SRL nu a fost şi nu este plătitoare de TVA, iar la 31 decembrie 2017 avea datorii de 3.760 lei, creanţe de 30.200 lei şi 44.922 lei în casă şi conturi la bănci.

Totuşi, trebuie menţionat faptul că Mihaela TRICULESCU a devenit asociat minoritar şi a renunţat la funcţia de administrator în iunie 2017, când controlul firmei a fost preluat de Victor Alin FERDINAND. După mai puţin de un an, FERDINAND s-a retras din societate şi a intrat ca asociat minoritar Răzvan-Mihai TRIFAN, iar TRICULESCU a redevenit asociat majoritar şi unic administrator… până în noiembrie 2018, când “a abandonat” această firmă.

TRICULESCU a preluat o firmă “aproape lichidată”… dar cu 194.492 lei în conturi

În februarie 2015, Ionel-Eugen IONESCU a înfiinţat TANSOF SRL Prunet (CUI/CIF: 34138483), cu principală activitate “intermedieri în comerţul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific, n.c.a.” (Cod CAEN: 4618).

Deşi a desfăşurat activitate profitabilă, Ionel-Eugen IONESCU a vrut să lichideze firma la începutul anului 2018 … cel mai probabil pentru că figura cu 194.492 lei în casă şi conturi(profitul din cei 3 ani). Există o şmecherie cu această procedură de dizolvare-lichidare… se încadrează la “optimizare fiscală”!

Deşi avea această problemă cu banii din contabilitate, societatea este preluată de Mihaela TRICULESCU şi Adriana COTEL, i se modifică numele în INSPIRE GENERAL SRL, sediul social este mutat în satul Almaj din judeţul DOLJ, iar domeniul principal de activitate se schimbă în “Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similară” (Cod CAEN: 5510). Aceste transformări s-au înregistrat în mai-iunie 2018.

La începutul lunii noiembrie 2018, TRICULESCU şi COTEL se retrag (ambele aveau atribuţii de administrator), iar controlul este preluat de acelaşi Răzvan-Mihai TRIFAN, care devine asociat majoritar (92,86%) şi administrator, celelalte părţi sociale (7,14%) ajungând la Elena-Alina ŞTEFANACHE.

Patroană de firmă de soft

În iulie 2017, Mihaela TICULESCU înfiinţează de una singură societatea ANGELO MEDIA SOFT SRL Craiova (CUI/CIF: 37951498), care oficial se ocupă cu “activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)”.

În cele aproape 6 luni din 2017, ANGELO MEDIA SOFT SRL nu a desfăşurat activitate, dar demn de semnalat este faptul că pe 5 februarie 2018 a devenit plătitoare de TVA… ceea ce înseamnă că măcar avea gânduri mari la momentul respectiv, dacă nu cumva depăşise plafonul pentru înregistrare în scopuri de TVA.

Spre deosebire de celelalte două firme, ANGELO MEDIA SOFT SRL nu a suferit modificări în structura asociaţilor/administratorilor, astfel că Mihaela TICULESCU figurează în continuare ca unic asociat şi administrator… dar am bănuială că azi-luni va pasa această societate!

Pe vremea când nici nu visa că va fi “aleasa lui Teodorovici”, Mihaela TICULESCU a mai fost asociat la YKOS SRL Craiova (CUI/CIF: 20169218) – radiată în 2016 şi a deţinut TRICULESCU MIHAELA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ (CUI/CIF: 31951570) – agent economic radiat în august 2015, la doar doi ani de la înfiinţare.







Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...