Infractorul a cedat nervos: Sunt ţinta lui Kovesi. Cei din instituţii să ştie că nu sunt amnezic

Infractorul a cedat nervos: Sunt ţinta lui Kovesi. Cei din instituţii să ştie că nu sunt amnezic

Infractorul a cedat nervos: Sunt ţinta lui Kovesi. Cei din instituţii să ştie că nu sunt amnezic. "Nu se mai pune problema de anchete corecte, de a respecta proceduri", a declarat, vineri, Liviu Dragnea, întrebat fiind despre anchetele jurnalistice care l-au vizat şi cercetările demarate de DNA pe acest fond. În plus, liderul PSD se autodeclară "ţintă" a procurorilor anticorupţie şi a Laurei Codruţa Kovesi. 

„Mă aştept să fiu audiat de doamna Kovesi pentru orice, şi dacă plouă. Sunt ţinta doamnei Kovesi”, a afirmat Dragnea, vineri, când jurnaliştii i-au cerut părerea referitor la ancheta care implică societatea Tel Drum şi apropiaţi ai liderului PSD. Anchetă în care, astăzi, au avut loc noi audieri, la DNA venind trei oameni importanţi din anturajul politicianului.

În acest context, însă fără a nominaliza, preşedintele social-democraţilor a lansat şi un avertisment: Cei care ocupă anumite funcţii în stat şi cred că sunt amnezic, se înşeală. Întrebat, în cotninuare, dacă crede că va fi scos din joc şi dacă are arme să lupte cu cei care l-ar fi luat la ţintă, Liviu Dragnea a răspuns că singurele sale arme sunt partidul şi Parlamentul.

Zilele trecute a fost audiată la DNA şi fosta soţie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, în dosarul în care au fost extinse cercetările, după investigaţia jurnaliştilor de la Rise Project. 

În opinia liderului PSD, însă, Bombonica Prodana nu ar fi decât o ţintă nevinovată a procurorilor, pe motiv că i-a fost soţie. „Nu o să mi-o iert niciodată”, a subliniat Dragnea în acest context.

Totodată, Liviu Dragnea a subliniat şi că nu înţelege care e problema cu afacerea Belina.

„Eu înțeleg că tot ce se întâmplă în România are legătură cu mine”, a spus ironic Liviu Dragnea.

 „În legătură cu comunicatul DNA-ului, l-am citit și nu prea înțeleg. E vorba de un teren care a fost transferat la o autoritate publică pe lângă alte zeci de transferuri din România. Din moment ce s-a transferat și cu drepturi și cu obligații nu înețeleg unde a fost greșeala lor, dar sigur nu știu ce au scris ei acolo”, a adăugat liderul PSD.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…