Interlopul „Belmondo de Arad” a fost găsit mort

Interlopul „Belmondo de Arad” a fost găsit mort

Un cunoscut interlop din Arad a fost găsit mort în apartamentul în care locuia, pe strada Cocorilor din municipiu, chiar în ziua în care ar fi împlinit 48 de ani, informează Agerpres.

Marius Datcu era cunoscut ca „Belmondo de Arad” şi în trecut a făcut parte dintr-o grupare infracţională destructurată de poliţişti şi procurori. El fusese condamnat în 2009 la opt ani de închisoare pentru şantaj şi ameninţare, iar într-un alt dosar a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru conducerea unui autoturism fără a deţine permis. În urma încarcerării, a fost eliberat după şapte ani.

Joi seară, pompierii arădeni au intrat în apartamentul bărbatului însoţiţi de poliţişti, după ce fratele lui Marius Datcu a sunat la 112 pentru că nu reuşea să-l contacteze telefonic de câteva zile. Cadavrul a fost găsit în locuinţă, la prima vedere fără urme de violenţă pe corp.

„Am intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare în jurul orei 22,30 pentru a facilita accesul către victimă. A fost o intervenţie de deblocare uşă, iar bărbatul a fost găsit decedat în locuinţă”, a declarat vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Ruxandra Klein.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, a precizat că s-a dispus efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cauza decesului, „urmând ca, funcţie de concluziile medico-legale, să fie luate măsurile legale”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...